Nu se poate promova in afara orelor de program cu publicul, in wekend etc
In restul timpului adword-ul si facebook ads suspendat .
Daca nu e nimeni la capatul firului pe cine pot suna pt comenzi ?![]()
![]()
![]()
Vine unda electromagnetica prin eter intra prin antena apoi merge pe fire, cablaje si circuite prin telefon pana ajung la galena si microfon care sunt compuse dintr-o bobina de fire de cupru prinsa de o membrana ce culiseaza in interiorul unui magnet .
Cand vom evolua atat de tare incat vom comunica telepatic putem spune ca am incetat sa mai comunicam prin fire si nu se va mai afla nimeni la capatul unui/unor fir/e![]()
![]()
![]()
bine ca comunici tu prin galene si magneti
Adica ce... Iulian e "galenist magnetic", sau ce?
ah, mi-am adus aminte ceva.
si cum asta e cel mai popular topic de pe cel mai popular forum, cred ca e bine sa-mi aduc aminte aici.
Am cumparat un mouse pe care nu l-am purtat si mi-a ramas mic.
Ce sa fac cu el? E nou, nefolosit (i-am aruncat garantia, dar avea si d'aia).
Sa infiintez un topic cu donatii, mai aveti si voi chestii de donat?
Sau sa il ofer ca premiu pentru ceva? Cum fac astia de ofera 5$ pentru nume de domeniu, eu sa ofer un mouse.
(e 34 de lei redus, deci nu e chiar ultima ultima panarama, e penultima)
Problema e ca pe langa donatie, vor dori sa le platesti tu si curierul![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Pai fac "pomana" pana la capat, normal. Era o vorba traditionala, nu?
Infricosator de inselatoare ofertele din acest an.
Premii din ora in ora doar in poze insa numai gura este de .ro nu au tupeu si nici c...ie sa onoreze o comanda cu un pret afisat gresit cum fac numele mari din comert.
.ro va ramane mereu acel magazin facut sa semene cu altul, o copie palida .
Comandă și tu orice produs de pe .ro în perioada 18-31 octombrie si ai șansa să cazi în oala vrăjitoarei unde „preparăm” premii din oră în oră. Și asta în fiecare zi, 24 ore din 24. În plus, te bucuri de reduceri ”înfricoșătoare” de până la 60%, la telefoane, laptopuri, televizoare, electrocasnice și la multe altele:
Ultima modificare făcută de IulianC; 19th October 2016 la 22:15.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)