--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
![]()
![]()
Caut cu jingle.ro.
Hackerii uzbekistanezi au facut-o din nou.
Au schimbat TITLE-ul paginii politiei animalelor:
UNIUNEA NATIONALA A AGENTIILOR IMOBILIARE - BACAU
Trust, but verify.
Care aveti conturi pe webarea sau arena cum se numeste : e timpul sa le reactivati
Înregistrarea pe SeoPedia cu scrisoare de intenție.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Sper ca nu se contorizeaza posturile de pe topicul asta, ca aia care au fost banati si isi fac din nou conturi de obicei n-au simtul umorului.
Trust, but verify.
Eu sunt mai vechi si tot n-am simtul umorului.. dar sunt miliardar, ce PM, imi permit..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ar trebui desemnata o echipa de 3-5 persoane (genul wolfpacks din Word world II) pentru welcome committee sa le ridice moralul.
Si legal sa fie adauga si un disclaimer ca seopedia nu raspunde pentru traumele psihice suferite in urma folosirii forumului
Mai bine o echipa de 3-5 persoane care trebuia BANATA. Si dupa e liniste mare. Sa vina ICS, zic.
Astia cu "gura mare" si "gica contra", cam incurca pe aici. Lasa-ti frate oamenii sa vanda prosteala, si sa scrie despre inscrierea in directoare.
1. tom
2. dan
3. kidu (serban ramane ca e "mai linistit")
4.?
5.?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tot timpul m-am intrebat astia cu directoare... de ce nu isi extind aria de activitate cu inscrierea in mediane, generatoare, mediatoare, caman ganditi-va la castig.
PS : unui coleg i-au disparut 10k de pagini : sa fie furt sau neatentie?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)