se pune si povestea primului milion de lei vechi?
Ok, primul milion de euro l-am facut la indicatiile lui "Kidu" (nu stiu daca il mai tineti minte):
- am pus un buton de "donate" pe cel mai smecher site al meu si am inceput sa-l promovez pe cuvantul cheie "cedez un milion de euro"
- am bagat vreo 2 serii de cate 40 articole (minim 500 cuv. buc) in directoare de articole
- am inscris in vreo 420 de directoare
- am bagat si vreo 200 de comentarii pentru diversitate
Apoi am asteptat si in 60 de zile am ajuns pe primul loc dupa keyword-ul urmarit, iar atunci am primit mesaj de la Paypal ca am depasit limita contului. Initial nu am realizat ce se intampla si cand am ajuns la bancomat sa-mi scot si eu niste bani pentru un suc, am bagat cardul si banii au inceput sa curga (va jur ca erau numai euroi), n-am mai vazut in viata mea asa ceva. A trebuit sa dau o fuga pana la un magazin sa cumpar cateva pungi sa pot lua banii cu mine acasa.
Dar povestea e departe de a se fi terminat fericit pentru ca la cateva zile am primit un telefon de la acest "Kidu" care imi spune ca sa ne intalnim sa-i dau banii inapoi ca cica a apasat din greseala pe butonul de "donate" sa vada daca e functional, dar a realizat asta abia la cateva zile ca cica banii astia ii tinea doar pentru seminte. Unde mai punem ca mi-a cerut dobanda si cum nu am avut cum sa-i dau am ajuns rau de tot (a se vedea clipul cu mine din celebrul topic cu "postez pentru un prieten").
Eo poveste trista pe care simteam nevoia sa o impartasesc cu toata lumea chiar daca voi primi din nou amenintarile de rigoare.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
La naiba cu milionul vostru.. iata cum am facut eu prima suta de miliarde de dolari: am cumparat-o de la un colectionar cu 4 lei.
O vand acum cu doar 1 milion de lei, daca e cineva interesat, astept PM.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu primul milion de euro l-am facut schimband 1293496.4850 de dolari in euro .
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Trust, but verify.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
se pare ca numai baietii fac milioane de euro. la mine s-a blocat matritaa scuipat hartia si mi-a transmis sa nu mai visez la cai verzi pe pereti, cred ca o sa vand matrita pe un milion de euro cu tot cu licenta. ofera cineva un milion de euro?ca sa fiu si eu prima fata cu un milion de euro
C'est la vie!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)