Eu am facut primul milion de milioane la Monopoly. Dupa care mi i-a luat banca. Si din acele milioane, unul i l-a dat lu' Dan.
Eu am facut primul milion de milioane la Monopoly. Dupa care mi i-a luat banca. Si din acele milioane, unul i l-a dat lu' Dan.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Eu l-am facut cu cartofi natur, am pus pat de ceapa, un strat de mere feliate, un start de dovlecei, apoi milionul stropit cu ulei de floarea soarelui. 45 de minute la cuptor, sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Caut cu jingle.ro.
Bine, recunosc, la insistentele lui Tom.... eu l-am facut in 2parale
Dovada irefutabila
![]()
Stiam eu ca-ti place "cu finalizare."
Mi-as fi (2 i?) dorit totusi 2 lucruri:
- sa invatam din experienta altora, adica sa facem si noi milionul lor.
- sa vad cine cedeaza milionul.
Putin mai multe detalii va rog, ca nu pricpe decat nisa, dar nu si toti pasii. La Dan e simplu, bulan, dar la cei cu munca, e altceva.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Va rog insistent sa nu imi mai dati mesaje private prin care sa-mi cereti bani.
Chiar daca primul milion l-am castigat la loto... s-a dus demult. Acum traiesc pe bani munciti.
Pentru eventuale imprumuturi, adresati-va lui Tom (dar vedeti ca cere dobanda):
![]()
Trust, but verify.
Tom nu le are cu priceputu, el le are cu banii. De aia si a rupt si spinarea... e greu sa tot intorci la furca milioanele sa nu mucegaiasca...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)