Caut avocat, platesc la ora. Zilele astea voi fi dat in judecata ca am patat imaginea unui membru
SOC!! Patez imagini: 5 lei bucata.
Vand Advertoriale (pr 5)
Muzica pana la 22, si fara nunti si botezuri (aviz amatorilor), in Centrul Vechi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
22 Am sau PM ?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Am PM?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Actiunile Google cresc. Vezi mai jos de ce:
![]()
Trust, but verify.
Magazinul ala de la Google e de generatie veche, stie doar unde stai si pe unde ai venit la el.
S-au deschis in Chitila unele misto care iti dau sacosa gata facuta cu cumparaturile ce-ti lipsesc din frigiderul ce ruleaza Android 5.0
Si in hol la intrarea in magazin era un SmartTV ce avea filmul la care te-ai uitat aseara, pus pe pauza la faza la care ai adormit.
Alea magazine misto.
PS (sau PM): Huooo Dane! Cred ca vreo 10 zile am stat sa citesc toate posturile din topicul asta.
Am vazut ca m-ai si citat si mi-ai zis de Irfan View. Inca nu l-am incercat dar iti promit ca o sa o fac.
Ontopic: Schimb PM avantajos, toate accesoriile incluse cu PM in sectorul 3. Rog seriozitate.
Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)