de colorat aveti domnu?
Tocmai am vorbit cu haos si mi-a confirmat ceea ce stiam deja: ai supraevaluat in mod abuziv, grotesc si grosolan dimensiunea (lungimea) unei idei.
Trebuie impartit la 8, un singur cuvant este de ajuns.
Exemple:
- frigider: a avut ideea frigiderului
- calorifer: a avut ideea caloriferului
- cuc: a avut ideea cucului.
Nu mai CAUT content writer
Corect, dar sunt idei care se exprima in o litera sau mai multe, sau chiar cifre!
exemple:
a- asigurari = idea de a asigura lumea ca un produs e original, dar e la oferta, pt ca vine direct din china ("europa" in limba romana, undeva pe langa bucuresti)
au = idea de a "avea" sau "au ce doare"
1 = idea de a ajunge locul 1 intr-o competitie, gen seo. (asa s-a apucat de seo)
11 = 11 samurai
iq= idea de a vinde prodsue celor cu iq < 50
............
eu fac altfel, ma gandesc la o litera, si pac imi vine ideea.
Mai exista varianta culorilor, ma gandesc la o culoare si pac-pac, vine ideea.
ex: verde = un magazin online de "verdeata", sa vand iarba la primarii, la bucata (fir) si tot asa
Cred ca totusi Dan, a evaluat munca lui Haos, haotic, adica de la 8+, litere, datorita faptului ca el nu stie decat de la 8 in sus, nu a prins 1-7 la scoala, a lipsit la orele unde se numara 1-7. Dar e stilul lui, il respectam.
Problema mare este ca suntem multi idioti, si multe dintre ideile noastre, sunt comune, deci mai rar unici. Iar ceea ce conteaza este unic!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Bre, nu ma mai contraziceti.
Nu aveau cum sa fie 1 milion de idei exprimate fiecare printr-un singur cuvant.
Limba romana n-are nici macar 100.000 de cuvinte, deci nici 10% din ideile lui haos.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)