Poza de azi - Popcorn
![]()
Trust, but verify.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Let's SEO!
![]()
Caut cu jingle.ro.
Dan si Putre sunt banati o luna pentru ca au postat in topicul pe care l-am inchis. Puteti sa-i mai cautati luna viitoare, dupa ziua indragostitilor.
@Eradu intr-o luna o sa le creasca gheare si o sa ai de tras cu ei.
![]()
"haos" facts:
Am estimat ca o idee are 8 cuvinte. Cu toate ca e putin, zicem asa, de dragul calculului.. 8 cuvinte.
O pagina A4 scrisa standard... la un rand jumate, Times New Roman de 14 = 300 de cuvinte.
300 / 8 = aproximativ 37 de idei / pagina A4 (o gramada, suntem generosi azi)
1 milion de idei / 37 = aproximativ 27.027 de pagini A4 pline cu idei. Adica 54 de topuri de hartie. (puse una peste alta cred ca's vreo 4-5 metri, nu's sigur)
Ca o curiozitate - daca ar fi scris pe un sul de hartie lat cat un A4, lungimea tota a hartiei ar fi de peste 8 kilometri.
Timpul mediu de citire al celor un milion de idei a cate 8 cuvinte este de (curios) 666 de ore.
Daca si-ar fi petrecut 8 ore pe zi citind, exceptand sambetele si duminicile, lui haos i-au trebuit aproximativ 4 luni numai sa-si citeasca ideile.
Ca sa compari o idee cu alta idee trebuie sa citesti ideea originala si pe cea "care se potriveste". Automat, timpul de citire se dubleaza.
Ca sa scrii ideile in primul rand iti trebuie mai mult timp decat sa le citesti.
Asadar dragi colegi, Haos si-a dedicat cel putin un an, 8 ore pe zi (full time), sa scrie idei, sa citeasca alte idei si sa le compare cu ale sale.
------------
PS: Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (3 membrii și 0 vizitatori)
Really? Membrii?
Ultima modificare făcută de Dan; 22nd January 2013 la 00:32.
Trust, but verify.
da, google bot, politia si sri-ul
Banuiesc ca "Evictor Epena <yotaphone@yahoo.ro>" (un dobitoc), vrea sa-si vanda domeniul cat mai rebede, ca "arde", asa ca, "pentru un prieten", m-am gandit sa postez aici si nu in topicul de domenii, ca doar era jenant
Numele lui spune tot.
Acum, pentru cei interesati, domeniile cu "-" sunt toate libere, iar cel de "vanzare" e tredemarksi cum dobitocu'l l-a inregistrat acum 1 luna, e degeaba.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Apropo, unde verific marcile internationale sau europene? pe romania am gasit, multumesc.
Momentan este/sunt 18 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 18 vizitatori)