Pagina 1281 din 1463 PrimulPrimul ... 28178111811231127112791280128112821283129113311381 ... UltimulUltimul
Rezultate 12.801 la 12.810 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Societatea filantropico-caritabila Seopedia ofera, pe termen nelimitat imprumuturi pentru nevoi personale.
    Se acorda, fara buletin, doar pe vorbe, imprumuturi mai mult sau mai putin rambursabile, in valoare de pana la 1000 de euro.
    Detalii, AICI.
    Deci nu ezitati! Apelati cu incredere!
    Familia te-a lasat slobod, nu mai ai prieteni de la care sa te imprumuti de bani? Ai pierdut banii la pacanele, ai cheltuit banii de paine? Nicio problema! Nu e panica man! Seopedia este solutia!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Familia te-a lasat slobod, nu mai ai prieteni de la care sa te imprumuti de bani? Ai pierdut banii la pacanele, ai cheltuit banii de paine? Nicio problema! Nu e panica man! Seopedia este solutia!
    Iti dadeam pozitiv, da nu merge sistemul de reputatie!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

buna seara
    ma poate ajuta cineva cu un pulgin de corectare limba romana pt scriptul "vBulletin Solutions"?
    Vreau sa l pun pe un forum unde "unii" nu pot face diferenta intre "de cit" si "decit".
    Platesc oricat sa faca pluginul corectura in locul lor...
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de d3vilbabe Vezi Post
    Buna,

tinand cont ca vreau sa platesc chiria peste 2 zile pe 6 luni, am nevoie de 3300 RON, bani gramada.
    Pe 2 luni nu accepta?

Citat Postat în original de d3vilbabe Vezi Post
    De aia, fac un pachet promotional, in care ofer servicii de tipul content writing, grafica, seo sau marketing, (ma pricep la multe, invat si ma adaptez usor, am si echipa cu care sa lucrez) la pret redus (preturile pe serviciu le discutam impreuna, nu am ceva fix), pana cand se achita banii astia, pentru oricine are nevoie de un om ca mine si este ok cu plata in avans.
    Inca o echipa de oameni e gata sa va sara in ajutor. Orice asemanare cu userul PetreE este pur intamplatoare.

LE. Vreau si eu 10000 euro, plata in avans. Maine trebuie sa platesc leasingul la Maybach. Ma ajuta careva?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Pe 2 luni nu accepta?

Inca o echipa de oameni e gata sa va sara in ajutor. Orice asemanare cu userul PetreE este pur intamplatoare.

LE. Vreau si eu 10000 euro, plata in avans. Maine trebuie sa platesc leasingul la Maybach. Ma ajuta careva?
    Daca ai vreodata probleme cu maybach ul, te pot ajuta cu o scula profesionala numita "ranga`s GIGI from pipera" rezolva orice problema mai ales la usile maybach ului
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Uricanez Vezi Post
    clineti nu pot trimite pozele / imaginile pe care le vor pe cani / tricouri etc.
    Citat Postat în original de Uricanez Vezi Post
    sa selecteze cana dorita , sa aiba un buton de incarcare a imagini . dupa care sa finalizeze comanda
    Si voi ii oferiti product designer, avioane, elicoptere... milioane de euro etc.
    Puteati sa-i recomandati ceva gratis, care face fix ce vrea el (sau ma rog, pe acolo): https://ro.wordpress.org/plugins/woo...pload-my-file/

PS: am postat aici ca sa nu supar "greii" forumului.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Si voi ii oferiti product designer, avioane, elicoptere... milioane de euro etc.
    Puteati sa-i recomandati ceva gratis, care face fix ce vrea el (sau ma rog, pe acolo): https://ro.wordpress.org/plugins/woo...pload-my-file/

PS: am postat aici ca sa nu supar "greii" forumului.
    Adevaratul ajutor e atunci cand ii poti oferi clientului o solutie mult mai departe de ceea ce poate el vedea si dori.
    Banii nu conteaza!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Adevaratul ajutor e atunci cand ii poti oferi clientului o solutie mult mai departe de ceea ce poate el vedea si dori.
    Banii nu conteaza!
    Corect! Recomand!

Citat Postat în original de Kreator Vezi Post

Nu ofer bani, propunerea mea este sa scrie 2 articole pentru mine iar altul pentru el
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Scuza-mi nesimtirea dar indraznesc sa intreb: 3 zile ti-a luat sa scrii 4 articole?
    Conteaza?

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    In alta ordine de idei: orice produs vandut are posibilitatea de a primi retur sau tu nu te supui regulilor statului roman ?

Eu cred ca se putea razgandi inca de la primul, nu trebuia sa astepte sa i se scrie 4 bucatisi dupa aia sa "faca retur"...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Eu cred ca se putea razgandi inca de la primul, nu trebuia sa astepte sa i se scrie 4 bucatisi dupa aia sa "faca retur"...
    Pai primul e mereu cel mai bun. Dupa care vine "crema".

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.