ce-aveti ma cu Tom? (mai pune una si pt mine).
Vreti sa pun Panda pe voi?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Concursurile romanesti sunt cele mai veritabile si avantajoase .. dai ceva si primesti .. ghici?![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ultima modificare făcută de Tom; 12th March 2013 la 22:24.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Lasati-l ma pe Tom, nu e singurul, erau vreo 3-4 concursuri p'aci.
Tom inca mai asteapta, pentru el garantez io ca nu si-a luat domeniu.
Trust, but verify.
Mi-am dat seama de la inceput ca sunt o teapa concursurile alea, de aceea nici n-am participat dar nu am de gand sa stau cu mainile in san. Deja i-am trimis lui Mezei o oferta de nerefuzat ca sa imi vanda forumul, ii trimit cash imediat ce imi confirma x12 (veniturile care le-a avut acest site in ultimele 12 luni) plus bonus ii dau ArenaWeb ca is prieten din copilarie cu proprietarul si-mi era dator de multi ani cu un pistol cu apa in schimbul caruia am acceptat pana la urma siteul respectiv.
Deci o sa se schimbe cat de curand niste lucruri pe-aici...
Cine e ma eradu? Are fata de martisor!
@ eradu: english pls
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Inca o oferta de nerefuzat.
Cele mai bune preturi, livrare gratuita si toate cele:
![]()
Trust, but verify.
@eradu vezi ca este teapa cu seopedia, Mezei trebuie sa te plateasca deoarece profitul pe ultimele 12 luni a fost de --10.000 euro, si cum o afacere serioasa se plateste pentru 24 luni cred ca meriti 40.000 euro doar ca sa il iei.
Cat platesti pe eradupedia.ro dau bonus restul extensiilor, dar daca nu pui suficiente zerouri nici sa nu te gandesti sa imi faci o oferta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)