Pagina 1341 din 1463 PrimulPrimul ... 34184112411291133113391340134113421343135113911441 ... UltimulUltimul
Rezultate 13.401 la 13.410 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    eu ti-am dat si citat de cacofonie! cac e cacofonie au ba? ca sa știm!
    Nu este. Dovada sta cuvantul "cacao", care nu e cacofonie.
    Discutia e mai complexa, dar daca asta iti sta acum pe suflet si am trecut de discutia despre mine, iti pot explica.

Pentru cacofonii nu exisata o regula matematica. Exemplul din dex dat de tine cu « Tata mi te-a dat ca dar » este excelent, pentru ca, nu-i asa, o cacofonie nu reprezinta neaparat ceva legat de caca, ci (si aici citez de pe wikipedia) "Noțiunea de cacofonie (numită uneori și disonanță) se folosește în lingvistică și în muzică pentru a denumi orice fel de asociații neplăcute de sunete". Daca vrei, citez si din dex: "Asociație neplăcută de sunete; cacofonism. ♦ (Muz.) Suprapunere de sunete discordante; lipsă de armonie".

Am stabilit sau nu ca e vorba de SUNETE?

Bun, acum sa trecem mai departe. Am retinut ca e vorba de lipsa de armonie, de o asociere nefericita de sunete.
    Citeste cu voce tare "eu, ca client, am drepturi". E vreo asociere nefericita de sunete? Mie nu mi se pare. Daca tie ti se pare, bravo tie. Putem face un topic separat, putem intreba la Academia Romana, pana te lamuresti. Pana te lamuresti, fireste, ca fiind vorba de sunete, in scris sunt evitate, de obicei, doar formele evidente, gen "eu, ca copil". Altfel existenta sau evitarea lor este, dupa un punct incolo, subiectiva.

Lamuriri, in caz ca nu merge butonul "search" de la Google:
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Cacofo...a_cacofoniilor

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Am stabilit sau nu ca e vorba de SUNETE?
    sa inteleg ca in scris e ok sa spui ca când? Eu am incheiat discutia, am probleme mai grave! Vazui ca ziseszi ca nu, dupa ce am scris! E super ok , am gresit, cer iertare , ma inclin in fata dovezilor clare!

Greva la Poşta Română: Angajații au încetat activitatea în mai multe puncte de lucru din Bucureşti şi din ţară
    Pam pan! Mi s-au intors expeditiile, ce le zic clienților? Legal sunt acoperit, in caz de forta majora sunt exonerat?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    332
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Pam pan! Mi s-au intors expeditiile, ce le zic clienților? Legal sunt acoperit, in caz de forta majora sunt exonerat?
    Asta nu e forta majora! Trimiti coletele prin alt curier si costurile suplimentare (inclusiv daunele privind nerespectarea termenelor de predare) le ceri Postei. Daca nu o sa iti dea banii, faci un topic pe Seopedia!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Asta nu e forta majora! Trimiti coletele prin alt curier si costurile suplimentare (inclusiv daunele privind nerespectarea termenelor de predare) le ceri Postei. Daca nu o sa iti dea banii, faci un topic pe Seopedia!
    Asa o sa fac! Mama lor, taman azi am trimis masina la Iasi si ma suna soferu' : bre, e greva ce fac, stau si maine? Da daca maine e tot greva? Asa ca am trimis la urgenta cu Fan Curier si pana mea, dau un ban dar stau linistit! Decat sa dau cazare si diurna la sofer ... culmea e ca se stia de ieri ca va fi greva, da io stau pe seopedia si discut despre caclifonii!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Nu sunt sigur unde ai gresit referitor la cacofonii, interpretarile sunt uneori subiective si depind si de accent. Poti sa ai in continuare parera ca am facut o cacofonie, nu cred ca-i nimic gresit cu asta. Doar ca eu nu sunt de acord. Nefiind matematica, putem avea pareri diferite.

Sunt sigur in schimb ca mi-as dori, intr-o lume ideala, sa putem discuta despre un principiu sau despre un fapt fara sa incepem (respectiv tu) sa ne legam de persoana care face afirmatii.
    Lectura suplimentara pe subiect: https://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Respectiv la cazul lui Iulian, eu nu am adus niciodata in discutie alte caracteristici ale lui, nu am spus ca ii plac lucrurile gratis, ca n-are bani, ca are, ca e blond sau evreu sau nu e moderator sau cine stie ce. Am repetat o intrebare strict legata de subiect, ca sa stabilim daca premisele de la care plecam sunt corecte. Mai precis am vrut sa fie clar pentru toata lumea ca nu este vorba despre un client pur nevinovat in relatia cu magazinul. Nu tin partea clientului doar pentru ca e client si nici partea magazinului doar pentru ca e magazin, chiar daca ai lasat asta sa se inteleaga.

Daca ma insel si a crezut cu sinceritate ca e o oferta asa de buna, imi cer scuze fata de el. Doar ca... nu era greu sa spuna "da, chiar am crezut ca ala e pretul".

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Dane, tu ai pus de la inceput problema ca si cum ai fi sigur ca stia ca e cum zici tu, la fel ca si cu cacl, repeta si ai sa vezi ca am si eu dreptatea mea.

Legat de cine se ia de cine, garantez ca de fiecare data tu aduci numele meu pe tapet, ca dovada primul ai spus ca "Si tu delirezi". Daca ti se pare ca ai procedat corect, daca te-a afectat ca am zis ca suntem lipsiti de empatie ( suntem, deci nu esti, la persoana a doua ) e fix problema ta. Raman la parerea ca e cacofonie, tot repet cacl cacl si nu-mi suna bine , ca nu-ti place sa lasi pe altul sa aiba ultimul cuvant si in primul rand ca:

NU toata lumea are o vina si e de blamat pentru ca nu stie ca unele reduceri de 99,99 % sunt pe bune si altele nu! Am dat exemplul de la godaddy de azi si daca gasesc biletul de avion, o sa-l pun si pe el ( banuiesc ca nu crede nimeni ca exista cursa Dubai - Munchen la 1 euro prea des)! In rest, pace voua! Daca reusim sa nu mai punem apelative la persoane, indiferent ca suntem sau nu de acord cu ei, zic eu ca ar fi mai bine ( da cine's eu sa zic asta, dara'mi-te sa mai am si dreptate! ).
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 27th October 2016 la 19:23.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

O să fac un filmulet, cu sagetute. Ca să vezi totuși cine a dus discuția de la cacofonie la delir. Ai putea totuși sa dai click scroll etc, să mă scutesti de efort.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu: fara a indica persoane:

Eu cred ca nu-ti place sa ai penultimul cuvant si o tii pe a ta, direct la persoana 1-a! Ai gresit, e ok, nu ai gresit e la fel ok. Nu incearca nimeni sa demonstreze nu stiu ce. Eu mai cred ca am uitat ce inseamna cuvantul "empatie", vrem sa dam mereu in ala slab, desi uitam ca nu e neaparat vina lui daca nu-l ajuta capul, asa l-a facut Dumnezeu, sau maimuta din care provine era mai ... inceata la minte, cum zic evreii. Nea-m obisnuit sa lovim in alte persoane, doar pentru ca noi ne credem mai presus, noi nu gresim sau daca o facem, nu se pune, e dreptul nostru, etc... a se vedea memtalitatea parlamentarului ... nu stiu care.... ! Eu zic ca e topic inchis! Merge?
    Tu, cu citat:

Si tu delirezi.
    Vrei sa-ti detaliez sau empatizezi cu mine?
    Q.E.D.?

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Ti-am subliniat, sa intelegi ca de fapt tu ai deschis discutia cu ce pareri ai tu despre mine. Deci nu despre subiect. (qed?)
    Apoi, cu cine vorbeai? Si despre cine? "Of, pai da, chiar credeam ca e 6 lei imprimanta, sincer". Si eu care chiar credeam ca incepem sa avem o discutie de oameni maturi

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Terminati-va!
    Fiecare avem ciudateniile noastre, hai sa nu ni le mai judecam unii altora.
    S-a notat ca Rapsodia considera expresia "ca client" o cacofonie si Dan nu.
    Ce mai vreti?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.