E cineva pe forum cu BAC-ul luat? Vreau sa il intreb ceva...
Mersi.
E cineva pe forum cu BAC-ul luat? Vreau sa il intreb ceva...
Mersi.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Si ce, daca n-avem bac nu stim sa raspundem? Cu ce e aia mai destepti?
Numai intreaba tu, si-ai sa vezi ce bazati suntem!
Cu placere!
Eu o sa iau bac-ul la toamna cand ma duc in Delta. Cu ce te pot ajuta?
Nu stiu ce e ala BAC, dar poti sa ti spun cum poti lua un doctorat simplu si fara prea multe batai de cap. E o tara in europa de est, unde numai desteptii nu au doctorat/masterate...
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Oare cat mai am pana se reseteaza data la pp?
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ai noroc ca nu iti spun ca traiesti de fapt in vietnam si inca nu ti-ai dat seama.
Am un cont de PP pe PF si am vrut sa imi mai fac unul pe PFA dar nu stiu cum se intampla ca tot in Vietnam am resedinta desi am sters contul si m-am reinscris de vreo 4 ori.
Iar pe contul de PF alt circ, nici acum nu am reusit sa ridic limita . Operatorii aia de prin india habar nu au pe ce lume sunt.
Nu le-au convenit ca nu am adresa si strada pe CI, la banca nu imi dau o dovada pana nu imi schimb CI-ul .
Am luat de la primarie dovada semnata, stampilata de primar si secretar ca locuiesc la adresa la care spun ca locuiesc, dar destepti astia de la PP nu imi acepta actul.
Oricum nu voi folosi serviciul lor pentru tranzactii mari gasesc eu o alta metoda.
Discutand cu aia m-am simtit ca in bancul ala prost cu ratusca.
"Incercam sa fac un cont nou de yahoo.
Pun parola: ratusca.
Zice: sorry the password must be more than 8 characters
Zic: ratusca urata
Zice: sorry the password must contain 1 numerical character
Zic: 1 ratusca urata
Zice: sorry the password cannot have blank spaces
Zic: 25deratusteuratesamananci
Zice: sorry the password must contain at least one upper case character
Zic: 25deRATUSTEuratesaMANANCI
Zice:sorry the password cannot use more than one upper case character consecutively
Zic:Sa'tibagiInFund25deRatusteUrateUnaCateUnaDacaN uMaLasiSaPunOparolaMaiRepede
Zice: sorry the password cannot contain punctuation
Zic:SatiBagi25DeRatusteUrateInFundFaraNiciUnFeldeP unctuatieCaUnRetardatcareEstiCuParoleletaleCuTot
Zice: Sorry that password is already in use"
Daca tot ai deschis subiectul, o si mai mare magarie e cu CI + factura pe aceiasi adresa. Ce faci sot + sotie? Faci o factura pe ea si una pe sotie? Peste tot in lume ai dreptul sa ai mai multe adrese, de resedinta,m de facturare, bla bla, la astia .. nu mai zic ca nu recunosc documentele decat dupa ce-i suni. Partea buna, aveam un cont cu 100 euroi blocat taman din motivele de mai sus, mi-au dat voie dupa 7 luni sa scot banii! Si atat!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Rapsodia, din cate am inteles de-a lungul timpului, ai n'spe conturi de paypal. Nu crezi ca asta poate fi un motiv pentru faptul ca oamenii iti cer o roaba de acte pentru verificare? Si sufla si in iaurt, dandu-ti peste nas daca o virgula nu e la locul ei? Zic si eu.
Iar pentru cei care se tot plang de paypal: fratilor, in acest domeniu, fraudele sunt la ordinea zilei. De aceea sunt si procedurile acestea draconice de verificare. Odata trecut insa de acest filtru, esti stress free. Tin minte ca si eu, in urma cu multi ani am facut ceva spume cand mi-au cerut pe mama si pe tata. Dar am inteles perfect de ce, ulterior.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Robert, nu zic ca nu ai dreptate, doar ca de obicei intr-o familie nu ai utilitatile trecute pe ambele nume, nu mai zic si pe copii. Daca la altii asa este, la mine din pacate nu. Si nu am nspe am 4 pe numele fiecarui membru de familie. Stiu ca nu e normal, dar nu am vrut sa amestec copii cu afacerile mele si asa mai departe. La fel am facut si cu numerele de telefon, am pus diferite la fiecare membru de familie, cu adresa din pasaportul fiercaruia.Cand ne vom stabili la Dubai cu baiatul o sa remediez problema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)