Culmea e ca respectivul calator avea si bilet dar a acordat prioritate unui batran localnic ce sa azezat langa aparat si parea ca dorea sa composteze.
Din pacate ulterior sa dovedit ca Batranul era un incurca lume (atat pentu calator dar si pentru controlori) si avea abonament.
Calatorul grabit avea si un bilet CFR dus intors care dovedea intentia de a calatori pana la capat de linie dar cu toate astea a fost amendat.
Batranul respectiv a fost un mut si un incurca lume si la urcare cand a fost intrebat de catre calatorul grabit pana unde merge autobuzul. A ignorat intrebarea si a urcat.
Calatorul a alergat dupa autobuz si nu a reusit sa citeasca traseul acestui autobuz.
Ar fi putut ramane in autogara sa isi traga sufletul si sa mearga cu urmatorul dar ghinionul la facut sa urce.
Chiar de ar fi caltorit fara bilet ce drept au controlorii sa sechestreze persoane dupa ce se legitimeaza si isi platesc amenda?
Apoi cu ce drept nu le ofera si procesul verbal impiedicandu-i sa conteste amenda?
Ultima modificare făcută de IulianC; 30th June 2016 la 11:08.
Vreau si eu un generator electric de la 0 lei, dar nu am bani acum, nu a vrut nimeni sa cumpere o licenta de linux de la mine.
Credeti ca cei de la Emag dau si pe datorie ?
e-lei.jpg
Ultima modificare făcută de IulianC; 3rd July 2016 la 15:20.
Iar li s-o stricat sistemul si n-am fost pe faza?As fi luat si eu un camion de produse.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Normal asa vad si eu sa fie. La fel si cu produsele de la raion care au pretul altui produs in dreptul lor, de obicei de la unul mai ieftin, sau cu o cantitate mai mica. Ce mai conteaza ca defapt ar costa 6 ron? Daca are 2 lei pe eticheta din dreptul produsului, platim 2.
Dar deh.. in tara asta inca e comunismul in floare si trebuie sa te supui.
Am vazut mai devreme pe unul de se usura pe Biserica Neagra, in plina zi, in vazul lumii. Degeaba ii bati tu ca cetatean obrazul, ca daca te duci la politai sa il anunti te intreaba daca nu ai alta treaba.
pai nu contează cat costa de fapt? ce tare ar fi, as schimba si eu etichetele intre ele, mi-aș lua mașină la preț de pâine feliată
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 17 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 17 vizitatori)