Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Trei aniversari mah pe Seopedia si nici o bere !?![]()
Dau un kg de cirese pe putin SEO? Cine este interesat sa dea un beep cu nr. ascuns si sun eu inapoi .
Nimic.
Atat timp cat postul, threadul respectiv devenise unul de caterinca si toti au inceput sa faca irnoii, eu nu am voie sa postez sau cum? si sunt sigur ca nu ai dat la toti. Normal ca-ti returnez pe merit si motivat. Ti se pare ca postarea la care ti-am dat a adus un plus comunitatii? Eu nu cred... si sunt sigur ca mi-ai dat de frustrare, ca ti-am zis nu de mult, ca nu as colabora cu tine fiind ca ai numele unui fost tepar. Take it like a man and let it go dude
Iar tu propui pauze pentru membri, daca ai atatea cunostinte si esti atat darnic sa ajuti de ce nu ai postat in thread ceva care sa-l ajute pe noul membru? Poate unii nu se simt pregatiti sa o faca...
Cand mi-ai dat replay la cate o postare si mi-au scris ceva constructiv, chiar daca m-ai criticat cred ca ai observat ca ti-am dat pozitiv sau observi doar negativele? Daca astepti doar la pozitive, vezi ca treaba nu merge asa pe SeopediaO duminica frumoasa iti doresc.
P.S: Poate pe tine nu te ajuta, pe altii da, chiar mi-au multumuit daca nu ai observat. Iar daca ai considerat ca nu e un lucru care ajuta comunitatea de ce ai postat si tu? Doar asa sa te afli in treaba, imi place ca te autocontrazici... Cupoane reduceri MyThemeShop
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 10th May 2015 la 14:00.
Ai scris prea mult... Continua sa abuzezi de topic-ul asta, ca avem nevoie de un bufon + sa faci ce fac altii, ca te prinde spiritul de turma. Spor.
Prin ce ai scris, nu faci decat sa-mi dai dreptate si sa confirmi cele scris de de mine mai sus, iar pentru asta iti multumescTreaba cu bufonul o consider un pamflet, , daca ai argumente si esti "smecher" hai la discutie, nu fugi de ea. Eu oricum aici si acum am terminat cu pamfeltul asta si am sa trec mai departe, spor sa ai si tu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)