Pagina 1340 din 1463 PrimulPrimul ... 34084012401290133013381339134013411342135013901440 ... UltimulUltimul
Rezultate 13.391 la 13.400 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Fara suparare, sper sa nu incepem o discutie lunga si inutila.

În propoziția « Tata mi te-a dat ca dar » avem un exemplu de cacofonie.
    Eu cred ca nu-ti place sa ai penultimul cuvant si o tii pe a ta, direct la persoana 1-a! Ai gresit, e ok, nu ai gresit e la fel ok. Nu incearca nimeni sa demonstreze nu stiu ce. Eu mai cred ca am uitat ce inseamna cuvantul "empatie", vrem sa dam mereu in ala slab, desi uitam ca nu e neaparat vina lui daca nu-l ajuta capul, asa l-a facut Dumnezeu, sau maimuta din care provine era mai ... inceata la minte, cum zic evreii. Nea-m obisnuit sa lovim in alte persoane, doar pentru ca noi ne credem mai presus, noi nu gresim sau daca o facem, nu se pune, e dreptul nostru, etc... a se vedea memtalitatea parlamentarului ... nu stiu care.... ! Eu zic ca e topic inchis! Merge?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    FEu mai cred ca am uitat ce inseamna cuvantul "empatie", vrem sa dam mereu in ala slab. Nea-m obisnuit sa lovim in alte persoane, doar pentru ca noi ne credem mai presus, noi nu gresim sau daca o facem, nu se pune, e dreptul nostru, etc...
    Si tu delirezi.
    Vrei sa-ti detaliez sau empatizezi cu mine?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Si tu delirezi.
    Vrei sa-ti detaliez sau empatizezi cu mine?
    Exact ce ziceam! fara acel delirezi nu se putea? Plecasem de la cacofonie... ca nu stii definitia si o practici, si ca nu accepti sa nu ai ultimul cuvant! Unde delirez? Chiar nu te inteleg, ai ceva cu viata, nu te poti abtine? Cum vezi un iepure, sari pe el, delireaza, e dus, drogat... whay? Chiar as vrea sa stiu, poate reusesc sa te inteleg, sa nu mai intervin alta data!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Retine te rog un aspect. Am comentat mereu CACOFONIA, nu RAPSODIA. Asta pana sa nu induci tu ideea ca "vrem sa dam mereu in ala mai slab". In cine am lovit comentand strict cacofonia? Deci? De la cacofonie la dat in ala mai slab, e sau nu delir?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Popcorn time. Pacat ca sunt la dieta
    Pariuri, ceva?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Popcorn time. Pacat ca sunt la dieta
    Pariuri, ceva?
    In colegul Iulian! de fapt ma refeream ca tii cu magazinul (care evident e mai tare ) in detrimentul consumatorului - de aia a aparut protectia consumatorului, ca sa nu fie 100% la mana comerciantlui, care in 99% din cazuri e mai "tare" ca un amarastean care nu stie ce sa cumpre pe net, care ia de bun cuvantul reducere. Asta ca sa intelegi la ce ma refeream.... de aia am si scris mai sus mea culpa.

Revin atunci cu intrebarea: de ce nu recunosti ca ai facut o cacofonie, pentru ca asa ai crezut tu ca e corect si elegant sa scrii ( chiar ai scris ca nu exista cacofonie decat in vorbire, nu in scriere )!

Ca idee, asa off topic, multumesc colegului care mi-a scris pe FB ca-si cere scuze pentru altercatiile ( verbale ) din trecut! Daca vrea sa-si dea numele, e bine venit! Te inteleg ca ai tendinta de a cauta scapari in argumentatia celuilalt, mutand discutia spre zona unde poti adauga imediat un delirezi... esti dus... , dar nbiciodata nu te-am vazut recunoscand ca ai gresit! Nici nu ai acceptat sa nu raspunzi, pentru a incheia o polemica - nu ca eu as fi mai breaz!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Multumesc de intrebare!
    Dupa parerea mea, "ca client" nu e cacofonie. Daca ai alta parere, traieste sanatos si linistit cu ea, pe mine nu ma deranjeaza ca ai si tu pareri.

In continuare eu vorbesc despre chestiuni logice sau mai putin logice, iar tu afirmi urmatoarele, despre MINE, doar in ultima postare (pot extrage si din celelalte daca e nevoie):
    - tin cu magazinul (fals)
    - in detrimentul consumatorului (fals)
    - am facut o cacofonie (fals)
    - am crezut ca e elegant (fals)
    - am tendinta de a cauta scapari in argumentatia celuilalt (fals)
    - mut discutia in alta zona (fals)
    - nu recunosc cand gresesc (fals)

Vrei sa le luam pe rand, sa discutam despre MINE?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    - am facut o cacofonie (fals)

- nu recunosc cand gresesc (fals)
    Cum demonstrezi?

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Cum demonstrezi?
    Ma scuzati, nu stiam ca sunteti de la militie ))

Ca stii, in lumea civilizata, cel care acuza trebuie sa aduca dovezi. Altfel ma apuc si eu sa afirm ca tu esti hot, ca spargi case, ca violezi femei etc. Cum demonstrezi ca nu e asa?
    Si in caz ca te intrebi, TU ai facut afirmatiile, pot furniza citatul exact, cu link (pentru cei care nu au scroll).

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

eu ti-am dat si citat de cacofonie! cac e cacofonie au ba? ca sa știm! in dex e scris clar, verbala sau scrisa, matele ai spus citez:

Nu cred ca e vorba de alaturare ci, dupa cum ii spune numele, despre cum suna, cum se aude.
    Cand spui "ca client" nu suna ca si cum te-ai "cacofona" in urechile omului. Deci nici macar cacofonie nu cred ca e.
    Printre cacofonii gasim alaurarea cac, caca, caco, ... etc. Cacofonie nu vine de la caco ... cuvantul din romana .. parerea mea! dar asta e, cum sa recunosti ca ai gresit - FALS!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.