Ati vazut cate afisari are acest topic?
Ce facem si noi ca sa sarbatorim aceast numar impresionant?
O luam de la capat si speram la un 10mil?
Ati vazut cate afisari are acest topic?
Ce facem si noi ca sa sarbatorim aceast numar impresionant?
O luam de la capat si speram la un 10mil?
De cand se permit pe seopedia siteuri cu continut ilegal/piratat?
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
@Mishu eu am intrebat-o daca are prieten, a zis ca are dar are si nu stiu ce caine fioros,
Stiti ca femeile sunt agitate cand nu-s satisfacute.Deci explicatia e simpla: De cate ori incearca prietenul sa se apropie de ea, cainele maraie, aluia ii trece cheful si uite asa tanara noastra forumista ramane fara portia de relaxare si se agita pe aici.
Parca nu chiar in halul asta dar cred ca asa eram si eu acum 10 ani cand m-am inscris pe forum. Asa ca sa ii mai lasam cateva zile, poate inchide cainele in dulap, in felul asta o sa fie si prietenul ei fericit, si ea mai calma si mai implinita si noi mai linistiti pe aiciE triple win situatia
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu tind sa va gasiti alt subiect de discutie! LogOn vrei un videocall ? Asta pentru satisfactia ta !
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)