De aia am si antitantar de la Bitdefender, asta e bun numai pentru unii, de exemplu unii unguri pot avea alergie la antitantari Bitdefender pentru ca e făcut din lupul dacic
De aia am si antitantar de la Bitdefender, asta e bun numai pentru unii, de exemplu unii unguri pot avea alergie la antitantari Bitdefender pentru ca e făcut din lupul dacic
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Si cum mai exact te apara bitdefender si de cine te apara? De virusii de alaltaieri? Funny.
Uite, am pregatit un filmulet in care se vede clar cum windowsul incearca (si probabil reuseste in 99% dn cazuri) sa se conecteze la "mama lui", sa trimita date cel mai probabil pe care habar n-aveati ca le trimite.
Am un amic la SRI care mi-a zis ca asa a facut Bill Gates avere, vanzand respectivele informatii.
Steve Jobs voia sa demaste totul, a murit cu zile.
Eu as sterge video respectiv, serviciile stiu de mult si nu pot face nimic. Ai familie, poate ai copii, e pacat pentru o lupta care nu-i a ta.
Retired
Util si gugal asta!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Tom a depășit limita de stocare a mesajelor private și nu mai poate accepta alte mesaje până eliberează din spațiu.
Eviction Notice : elibereaza si tu din spatiu :]
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)