Voi de cand aveti FB?
gh.png
Voi de cand aveti FB?
gh.png
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Plus ca poti ajunge in arest preventiv.
Corect, insa am incercat sa nu il sperii chiar asa de tare )
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Cred ca am gasit un nume de domeniu e-4video si dupa ceva timp o sa-l vand
Pe seopedia se poarta o expresie care rezuma practic tot ce ai scris tu acolo:
"imi rezerv dreptul sa ____"
Si completezi tu cu ce vrei.
Exemple utile:
- imi rezerv dreptul sa nu raspund
- imi rezerv dreptul sa-mi pice netul 3 saptamani
- imi rezerv dreptul sa nu platesc
Caut cu jingle.ro.
Inteleg ca e un topic in care sa faceti misto, dar totusi? Care e problema? Ce am zis atat de amuzant? De ce ati avea motive sa faceti misto?
Eu am precizat sa stie baietii, nu imi convine cand astept un raspuns si nu vine. Mai bine anunt inainte.
" Imi rezerv dreptul sa nu platesc", nu e vorba despre mine, sper.
Dar totusi, sa nu fie confuzii...am colaborat cu multi useri de pe forum, am cumparat linkuri/advertoriale, am cumparat zeci de articole si colaborez in continuare cu destui colegi si sunt sigur ca sunt multumiti.
In fine, ma amuz si eu impreuna cu voi, dar unele glume pe seama unor useri, nu cred ca fac bine(si ca tot a venit vorba, glumele se fac pe seama userilor noi, fara experienta. Nu prea am vazut sa se faca misto de spusele unor membrii cu prestanta, ceea ce nu va onoreaza). Seopedia e despre altceva sau ar trebui sa fie. Voi stiti mai bine, sunteti mai vechi.
Nu spun aceste lucruri ca ma simt deranjat ca ati facut misto de postarea mea. Le spun, mai degraba, ca am vazut ca se poarta "mistoul" si e suparator pentru membrii noi, chiar daca voua vi se pare ca va innobileaza si va face sa fiti deasupra tuturor..
Sper sa nu considerati ofensator mesajul meu! Eu va multumesc ca imi puneti la dispozitie informatii si ca imi dati sansa de a colabora cu diferiti colegi!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)