Daca stau bine sa ma gandesc, elefant.ro la inceput vindea elefanti, dupa ce au terminat elefantii au inceput sa vanda carti, si acum sa vezi si sa nu crezi vand electrocasnice ..![]()
Daca stau bine sa ma gandesc, elefant.ro la inceput vindea elefanti, dupa ce au terminat elefantii au inceput sa vanda carti, si acum sa vezi si sa nu crezi vand electrocasnice ..![]()
Cel mai bine sta Amazon.
La cat de lung e fluviul are vanzare cateva zeci de ani de acum incolo.
Indiferent daca vinde la km sau la metru cub de apa, tot are pentru toata lumea.
Chiar nu vazusem ca din topicul deschis de mine a ajuns tocmai aici.... Dan chiar trebuie sa jignesti?
Pur si simplu am cerut niste pareri, poate nu m-am exprimat eu bine, sper ca v-a lamurit colegul nostru Dobre.
Luati exemplu emag, ebay, olx.... cam la ideea asta am vrut sa ma indrept. Ce ar fi mai indicat dpdv SEO, un nume brandabil generalist sau un nume pentru o anumita nisa pe care o practici.
Depinde ce vinzi. Sa n-ajungi ca elefant.ro, sa se termine elefantii si sa trebuiasca sa vinzi altceva.
Retired
@Catalin ai dreptate, dar nisa pe care ma bazez este in domeniul it-ului... dar sunt mai multe chestii care vreau sa le grupez intr-un domeniu usor de retinut, brandabbil.
Eu nu te-am jignit. Deci n-ar trebui sa te simti jignit. Incearca sa elimini stressul si poate vei vedea lucrurile altfel.
Cat despre continuarea discutiei de pe topicul tau aici... nu are sens. Discutia serioasa tine-o pe topic. Aici poti eventual sa razi de vreo gogomanie pe care am scris-o fara sa ma prind.
Dane, sa stii ca nu are rost tonul tau ironic.
Nu toata lumea are cont premium de cautari pe Google (1000 cautari la 99,99 $ pe luna).
Eu am pachetul Free cu 15 interogari pe zi si nu are rost sa le consum pentru niste specificatii de W10.
Mai bine intreb pe Seopedia si fac economie pentru alte cautari unde nu pot afla raspunsul aici.
Asa ca nu te mai lua de toata lumea din orice topic, cum mai multa lume ti-a atras atentia in ultima vreme.
Domnu' Florian G, nu stiu de unde ati dedus pe ce ton vorbesc eu cand scriu. Am scris cu CAPS? E tremurat scrisul?
Eu zic ca colegul nostru este ironic cand ii pune pe altii sa-si consume interogarile pentru problema lui. Stie toata lumea ca are windows XP de zgarcit ce e cu interogarile, ca putea sa gaseasca din doua interogari si windows 7, 8, 10 sa instaleze si gata. Dar el prefera sa-si verifice in fiecare zi site-urile in loc sa-si rezolve problemele.
Sper sa-si verse nessul amigo pe tastatura, sa vedem atunci cum cere links catre emag pentru o tastatura rezistenta la precipitatii.
Momentan este/sunt 13 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 13 vizitatori)