Postat în original de
Ale
Salut, as vrea sa cer si eu cateva pareri de la experti in legatura cu o problema aparuta recent in capul meu.
Stiti ca inainte se tinea cont f mult de nisa domeniului cat si cea de activitate reala, eu traiesc o nelamurire si anume: mai tine cont google de numele domeniului?
Ex: daca eu am o afacere online si vand castraveti, as puncta pe un domeniu cu nume legat de castraveti, nu? Intre timp ma extind si mai vand si gogosari si printre legume am preluat si cateva electrocasnice si tot asa vreau sa le vand. Ce nume credeti ca s-ar potrivi si ar fii brandabil? Eu inainte optam pentru domeniu din care faci activitatea...dar acum ma cam pune pe ganduri sa caut un nume care ar include cam tot ce vreau sa vand eu.
Ar afecta cu ceva indexarea sau alte parti ale
SEO-ului sau traficul organic?
Sper ca ati inteles, am scris cam in graba ca trebuie sa plec pana in oras...
daca nu am fost clar cu ceva, va rog sa ma intrebati si va voi raspunde.
Salve!
Eu nu am inteles nimic, trebuie sa trimit intrebari? Raspunzi tu cand te intorci?
Ma mai gandesc ce intrebari sa-ti trimit, dar cand am timp, acum trebuie sa plec pana in oras...
----------
Sa-ti iau niste castraveti din oras? Cate kg? Unul e destul? Sa fie mare? Turcesc iti place? Grecesc? Bulgaresc, mic si subtire? ...
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.