Aaa... scuzele mele atunci.
Nu am stiut ca zgarcenia este de vina.
Atunci si-o merita.
Adica are bani de Amigo, da' de niste amarate interogari la Google nu are!?
Pai banii din ce ii face, din Amigo sau din Google?
Ce oameni, domne...
Aaa... scuzele mele atunci.
Nu am stiut ca zgarcenia este de vina.
Atunci si-o merita.
Adica are bani de Amigo, da' de niste amarate interogari la Google nu are!?
Pai banii din ce ii face, din Amigo sau din Google?
Ce oameni, domne...
Categoric... cei de la Windows impreuna cu FBI-ul, SRI-ul...etc, nu ofera ei ceva gratis fara sa aiba un scop anume...Dupa ce ca telefoanele le avem ascultate acum vor sa ne monitorizeze si activitatea pe internet, daia incearca sa atraga cat mai multi utilizatori cu windows "legal"... Rusine sa le fie. Eu am sa il instalez sa vad ce e de capul lui dar cu siguranta nu voi instala pe laptopul de lucru.Postat în original de Sorin Frumuseanu
Imi ia cel putin 2 zile doar sa salvez datele si inca una sa le reinstalez.
Si asa 8.1 mai face uneori figuri pe celeronul meu
Pan' la pensie ma jur sa invat si linux.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Am w95 cu licenta, excelent pt 486 dar mi-a ramas sufletul la w98 SE
Deci linux!![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Cam tarziu te-ai prins!
“If you open a file, we may collect information about the file, the application used to open the file, and how long it takes any use [of] it for purposes such as improving performance, or [if you] enter text, we may collect typed characters, we may collect typed characters and use them for purposes such as improving autocomplete and spell check features”, conform privacy statement.
“When you acquire, install and use the Program, Microsoft collects information about you, your devices, applications and networks, and your use of those devices, applications and networks”
“Examples of data we collect include your name, email address, preferences and interests; browsing, search and file history; phone call and SMS data; device configuration and sensor data; and application usage”, conform privacy statement.
Valabil pentru cei care au fost cobai pana acum in varianta preview! Cine garanteaza ca in varianta finala nu o sa mai fie!
Un firewall bun e ala care nu lasa nici mirosu de tantar sa intre sau sa iasa.
Firewallurile de la Windowsurile obisnuite te feresc doar de tantarii care vor sa intre, nu si de aia care sunt in camera deja, de aia care se nasc, de aia care au venit cu apartament cu tot.
Aici e diferenta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)