Pagina 1339 din 1463 PrimulPrimul ... 33983912391289132913371338133913401341134913891439 ... UltimulUltimul
Rezultate 13.381 la 13.390 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    pentru cine plateste in lire! Oferta la Godaddy - nu stiu cum, la alte valute e pret normal!

Ataşament 4188
    Frumos ar fi (si etic) sa le dai un mesaj sa le spui ca pretul e gresit! (daca n-ai facut-o deja) Reducere de 99.87%?? Cine a mai pomenit?!

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu va las cu bine si ma retrag de aici.

Vad ca anumiti comercianti se ascund in spatele unor purtatori de cuvant neoficiali .

Am asteptat o saptamana sa aud ceva din partea voastra dar nimic.

Va salut si va las

PS: Dan daca ai o problema de rezolvat cu mine iti las adresa in privat, daca vrei sa trimiti niste baieti .

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    vrei sa faci o seopedia.uk ? sau am citit gresit?
    Ai interpretat gresit! Nu vreau sa fac o seopedia de niciun fel ... pentru ca nu ma ajuta cu nimic! DA, am facut cautarea pe seopedia.Uk, cine vrea sa-l ia e liber! Ideea era sa verific daca TLD-ul e la pretul afisat! Chiar ma gandeam sa iau 100 de bucati la 1 lira!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

N-am probleme cu nimeni Iulian. Nu ma afecteaza in niciun fel ca ai pus tu un topic sau ca ai scris pe facebook despre un magazin oarecare. Eu port in continuare o discutie despre principii, nu despre persoane anume. Ca esti tu un exemplu, nu e vina mea, pentru ca tu ai deschis discutia si o iei personal. Daca nu spuneai ca tu esti cel cu reclamatia, m-as fi exprimat mai agresiv, asa am fost mai rezervat.

Daca tu asta sustii, ca as avea ceva personal cu tine, pot sa afirm cu tarie ca delirezi.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Tu, ca client ai facut ceva mai prejos? N-ai trecut magazinul pe o "lista neagra" ca sa stie si altii cu cine au de-a face?
    Sau numai tu ai drepturi si restul sunt fraierii tai?

Si eu, ca magazin, am dreptul sa fiu suparat ca tu, ca client, nu ai gestionat situatia "bine". In loc sa sesizezi o eroare, ai facut (si inca faci) tot posibilul sa PROFITI.
    sa inteleg ca ca client nu mai e cacofonie in ziua de azi!

Asta ca sa mai dezamorsam discutiile!

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Frumos ar fi (si etic) sa le dai un mesaj sa le spui ca pretul e gresit! (daca n-ai facut-o deja) Reducere de 99.87%?? Cine a mai pomenit?!
    34511.png
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

"Ca si client" (alternativa populara) e o greseala gramaticala. Cacofoniile in schimb nu sunt greseli gramaticale. "Ca client" nu e nici macar cacofonie.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

"Ca si client" (alternativa populara) e o greseala gramaticala. Cacofoniile in schimb nu sunt greseli gramaticale. "Ca client" nu e nici macar cacofonie.
    Am zis eu ca e greșeală? am zis doar ca pe vremea mea se numea cacofonie, am vazut ca ai repetat in 2 randuri, am intrebat cinstit: asa e acu la moda? Ca sa stiu! fara katerika! eu stiam ca alaturarea scris asau verbala de genul cac, caca se numeste cacofonie! Nu am cautat ultima versiune din dex, am spus din "aduceri aminte"! ca sa destindem atmosfera... ca destul ne-am facut de 3 zile in toate felurile! Mea culpa!

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Nu cred ca e vorba de alaturare ci, dupa cum ii spune numele, despre cum suna, cum se aude.
    Cand spui "ca client" nu suna ca si cum te-ai "cacofona" in urechile omului. Deci nici macar cacofonie nu cred ca e.
    Si chiar daca ar fi, prefer sa vorbesc cu cacofonii decat sa folosesc alternativa populara, gresita gramatical (de aia am mentionat aspectul).

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu cred ca e vorba de alaturare ci, dupa cum ii spune numele, despre cum suna, cum se aude.
    Cand spui "ca client" nu suna ca si cum te-ai "cacofona" in urechile omului. Deci nici macar cacofonie nu cred ca e.
    Si chiar daca ar fi, prefer sa vorbesc cu cacofonii decat sa folosesc alternativa populara, gresita gramatical (de aia am mentionat aspectul).
    Asa as putea sa zic si eu ca content writer, dar fara sa pun virgula, pot sa gasesc alternative tot romanesti, gen ca un content writer ce sunt. etc.... iti garantez eu ca cacofonia e si in scris si verbal! Asta nu s-a schimbat de cand am terminat eu clasa a .. cata o fi! ) In rest, nu a zis nime ni ca e o greseala, nu stiu de ce sari asa in sus! Ba chiar se recomanda sa nu se faca abuz in a evita cacofoniile! Nu am gasit insa niciodata o agreere a ei ( cacofoniei ). In fine, se poate închide! Am rezolvat!

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Eu zic sa organizam o dezbatere publica, sa invitam membri ai academiei, sa se stabileasca cine are dreptate!
    (CA COntent... vs CA CLient, observi diferenta?)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.