Cred ca legea spune ceva (am dat un search) de premii peste 600 de euro, ca ar intra la categoria jocuri de noroc?
Dar o sa ma interesez exact si va spun care e problema cu randomstuff.
Cred ca legea spune ceva (am dat un search) de premii peste 600 de euro, ca ar intra la categoria jocuri de noroc?
Dar o sa ma interesez exact si va spun care e problema cu randomstuff.
Premiile sub 600 lei sunt neimpozabile prin definitie.
Indiferent de caloarea premiului, trebuie un regulament al concursului care sa specifice:
- numele organizatorulu
- perioada concursului
- conditiile de participare
- conditiile de eligibilitate (ce anume face o participare valida sau invalida) - sfatul meu e sa alegeti sa respecte toate conditiile de participare, e mai usor decat sa anticipezi orice ar face-o invalida (+descalificari in caz de fraudare)
- premiile si valoarea premiilor (daca sunt produse necomercializate de voi as speifica ca nu benficiaza de garantie)
- cine plateste impozitul, daca se aplica (aici nu stiu exact daca mai poate fi imputat castigatorului)
- mecanismul de desemnare a castigatorilor
- conditii de acceptare/validare (numele poate fi facut public pe site, trebuie comunicata adresa in termen de x zile pentru revendicarea premiului, adresa de email si/sau numele sa fi fost valide, etc)
- ce se intampla cu premile neacceptate/nerevendicate
- conditii de incetare a concursului (insuficienti participati, forta majora, etc)
Regulamentul trebuie sa fie legalizat, afisat i mod vizibil pe site, accesibil oricui, neconditionat (trebuie sa poata fi accesat si inaintea inscrierii in concurs, fara sa iti ceara pentru asta numar de telefon, email, etc).
Ca si mecanism recomand si eu tragerilasorti.ro , participantii pot verifica in functie de adresa de mail daca au participat sau nu la tragere, la random nu poti dovedi usor cine era pe lista fara sa filmezi in prealabil lista cu toti participantii. Si pot aparea si asa discutii, sunt prea multe sa le prezint pe toate.
Retired
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai sa aleaga un numar si sa-l posteze aici si vor avea sectiune rezervata la tragerea la sorti. Daca vor fi 14 doritori, atunci vor fi rezervate ptr acesta sectiune 14 din cele 50 de premii. Pentru postarea de mai sus (aia lunga, cu liniute) tu poti sa vii si cu vreo 3 neamuri la tragerea premium.![]()
Nu mai CAUT content writer
Nu mai CAUT content writer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)