Pagina 1347 din 1463 PrimulPrimul ... 34784712471297133713451346134713481349135713971447 ... UltimulUltimul
Rezultate 13.461 la 13.470 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

@Dan eu doar vroiam sa destind atmosfera. Crede-ma nu sunt genul care sa ma cert. Si nu, inca nu am avut impresia ca cineva se cearta cu mine.
    Cu informatia ta, nu am ce face. E vina lor. Eu am spus si intaresc faptul ca nu exista respect din partea magazinelor mari. Si atat.
    Uite, tu stai cu noi aici la palavre si chiar apreciez ca te implici, ce crezi ca ii costa pe ei sa ne comunice la timp cateva informatii, astfel incat noi da aducem mai mult de 5% din vanzari.
    Spui ca jumatate au doar 3 vanzari. Pai hai sa vedem cum arata site-urile, cate mesaje au lasat in 2P, ne-au anuntat macar cu o zi inainte de a incepe vreo campanie, ne-au anuntat care sunt cele mai vandute produse, care sunt produsele vedeta, care este publicul care cumpara in mod frecvent si cate mai cate astfel de informatii.
    Ei au impresia ca e de ajuns sa se inscrie in 2P si afiliatii o sa se bata sa ii promoveze???
    Daca vrei sa vb despre performante o putem face, eu sustineam doar ca nu suntem macar respectati.

Trimis de pe al meu HUAWEI GRA-L09 folosind Tapatalk

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Uite si un exemplu de "profesionalism": la ora 8 magazinul trimite email ca timp de 2 ore intre 9 si 11 ofera transport gratuit. Cum sa reactioneze afiliatul?
    Sau primesti un email la ora 22:00 prin care esti anuntat ca a doua zi e nu stiu ce campanie. Fara alte informatii suplimentare. Nu tu public tinta, nu tu produse vedeta, nu imagini pregatite pt campanii FB. Nik.
    Pai te cred ca afiliatii reprezinta 5% din vanzari.
    Cum vrei sa reactioneze afiliatul in astfel de situatii???
    Asa ca zic, ajuta-ma sa te ajut. Ajuta-ma sa iti aduc 20%.
    Zic eu.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Uite, eu am un magazin mic. Pot sa zic ca afiliatii nu respecta magazinele mici? Am voie?
    Am trimis mesaje. Cu promotii, cu informatii, cu disponibilitatea de a le face bannere dupa cum isi doresc. Raspunsuri zero absolut. Sa fac nitel spam in 2performant poate ma baga cineva in seama?

Cand ma fac mare cum o sa tratez afiliatii? Cu cel mai mare respect? Le raspund fix la fel cum mi-au raspuns si ei mie?

PS: daca ar pregati magazinul imaginile pentru facebook, eu cred ca nu il doare mana si buzunarul sa le puna el insusi pe facebook. Aici nu inteleg logica, ce sens are sa faci ceva pe facebook cu materialele magazinului? Iarasi, publicul tinta il "alege" magazinul? Nu ai vrea sa iti dea si un printscreen la cum a facut el ad-ul pe facebook, sa va bateti fix pe acelasi target? Treaba ta care mai e? Ca eu credeam ca afiliatii vand mai bine ca magazinul, au idei, cunosc metode etc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut @Dan. Inteleg si punctul tau de vedere, insa tu ai trimis niste mesaje in reteua 2P. Corect? Nu e ca si cum te-ai adresa afiliatului X si el a ignorat mesajele tale.
    In plus trebuie sa intelegi ca afiliatul e partenerul tau si nu concurentul.
    In rest, eu sper sa reusesti cu magazinul, pentru ca si eu sunt "apropitar" si stiu cat e de frustrant cand la sfarsitul zile tragi linie si iti vine sa il inchizi.
    Dar nu o faci ✌

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Pai afiliatul e partener numai cu jmecherii, nu cu magazinele mici, ca vezi tu, la aia mici "e vina lor" ca nu comunica (tocmai am spus ca de fapt comunica dar nu-i baga nimeni in seama). La magazinele mari se inghesuie, chiar daca aia cica ii batjocoresc.
    Sau sugerezi sa iau afiliatii la rand si sa le scriu cuvinte de dragoste? )

Dar am remarcat o problema la magazinele mici. Atunci cand o sa fie suficient de mari ca sa ii bage afiliatii in seama, n-o sa mai aiba nevoie de afiliati. Stii de ce? Pentru ca treaba aia de promovare, la care se presupune ca sunt buni afiliatii, se va face in-house, o vor nvata ei. Ca e nevoie, altfel mori de foame. Si daca ai invatat sa o faci si o faci, de ce te mai complici cu afiliatii?

Pentru linkuri? Da, linkurile de afiliere sunt vazute in webmaster tools. E corect, dar nu neaparat bine. Sunt bune uneori sa diluezi expresiile, dar pe de alta parte te pot si afecta serios. Ca nu stii cum isi promoveaza unii site-urile de afiliere. Deci nu e chiar asa roz treaba.

Atlfel, magazinul de care ma ocup e ok, creste incetisor, multumesc de gandul bun. Daca as avea mai mult timp ar creste mai repede probabil. Dar chiar nu m-am gandit niciodata sa il inchid

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

@Dan tocmai ai scapat porumbelul. De ce nu ai alege tu 10 afiliati si sa incerci sa comunici direct cu ei. Cine stie? Poate asa se prinde ceva.

PS. Nici eu nu am de gand sa inchid magazinul, insa nu fiecare zi e roz. 😛

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

In cazul meu nu am pe cine sa aleg. Adica nu sunt convins de nimic din ce vad in clicks, conversii, site-urile cu care se prezinta afiliatii in retea.
    Dar nu era vorba despre mine, ca eu ma descurc. Zic in general, pe ce baza sa aleaga un magazin niste afiliati? Am spus deja, aia de top nu lucreaza decat cu magazinele mari, stiu ei de ce, iar metodele lor nu sunt neaparat bune pentru un magazin mic. Deci cum sa-i aleaga pe aia 10?

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Important e sa te pregatesti din timp...

Whois Server Version 2.0

Domain Name: BLACKFRIDAY2080.COM
    Registrar: TIERRANET INC. D/B/A DOMAINDISCOVER
    Updated Date: 04-aug-2015
    Creation Date: 29-oct-2013
    Expiration Date: 29-oct-2018

>>> Last update of whois database: Thu, 24 Nov 2016 07:36:54 GMT <<<
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Oferte pe envato (cybermonday cica):
    Envato Cyber Monday

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Important e sa te pregatesti din timp...
    Corect!

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 14:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 11:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 18:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.