Deci să înțeleg că în topicul ăsta putem face spam ca sparții? Văd că asta practică rapsodul. Pot şi eu, este?
Exact, aici mai copile poti sa-ti faci de cap! Precum vezi nu exista butonul m-a ajutat, deci desi esti aici de 11 luni, ai prins greu miscarea! Evident ca nu ai voie sa scrii pentru tine, ci pentru un prieten! Poti sa pui si link-uri pentru seo in postare! Chiar si semnatura poti sa-ti pui aici! Poti face orice, inclusiv sa postezi ca in market place! Da-i drumu, nu fi timid!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pentru un prieten am nevoie de niste reputatie pozitiva care e pe aici sa imi dea si mie) Mersi
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
N-am site-uri, de vândut nu vreau să vând nimic, deci mai revin pe aici când vrea cineva să se certe cu mine.![]()
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)