La multi ani
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 1st January 2019 la 04:41.
Retired
Din cate am înțeles dintr-un comentariu de mai sus, e adresa cu diacritice. Totuși, literele ar fi un pic inversate si nu prea seamănă cu adevărul. ro Trecand peste asta, site-ul pe care se ajunge nu este al ziarului adevarul ci cu totul alt site care nu are treaba cu articolul. Dar, nu cred ca e loc aici de această discutie.
E intalat bine, WTF! s-au infiltrat pesedistii in seopedia...Eu nu inteleg intrebarea... da incerc sa iti raspund e un domeniu .ro si cu wordpress intalat
Fratilor, eu am ratat oportunitatea sa descarc PDF "Cum ajung pe prima pagina in google in 3 pasi".
S-a banat de ciuda creatorul si acum noi ramanem fara. M-am gandit ce-i de facut, evident ca ar merge sa-i trimit un mesaj privat creatorului, da' dupa mi-am adus aminte de topicul asta folositor.
Cine din babalaci a reusit sa descarce formula magica in 3 pasi, care da' si noua amaratilor?
Aprecieri!
Eu l-am descarcat, dar, nici gand sa il impart. Eventual contra unei sume modice de 200$. La cata valoare aduce pdf-ul, chiar merita. E reteta simpla, la care nu s-a gandit nimeni si care deja mi-a adus rezultate.
Fara semnatura.
invidiosilor![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)