Postat în original de
Catalin Cerga
Daca poti sa oferi si numele agentiei, am si eu 2 situri in lucru, mersi.
Oltene, te mananca?
Nu fac site-uri pentru tine, ca te muti in bucuresti in 2 luni, si nu mai am loc de tine in le gaga.

Postat în original de
Catalin Cerga
Semi-off-topic:
Ah, sa mai zic ca incep sa scoata serviciile free? igoogle nu ma prea afecteaza, dar G reader e out de la 1 iulie si e al naiba de folosit.
Combina Gdrive cu Gmail si cu ceva ce-mi scapa la ora asta intr-uns patiu comun de 15gb, daca vrei mai mult sari cu banul, si tot asa.
Acum sincer? Tu nu ai face la fel?
E un business pana la urma, trebuie sa produca din ce in ce mai mult, atat venituri cat si dependenta.
Intelege ca pierde teren, destul de mult, rusia are motor, asia are motor,.... africa nu are, ca nu are net
Trendul e de mobil, iar mobilul vine cu motorul si browserul lui. Daca maine apple lanseaza un motor de cautare denumit: CRRRA, sunt cateva sute de milioane (> 1 miliard in 3 ani) care nu mai folosesc google pt cautari.
Tv-ul vine tare din spate, ochelarii lui google, mobilele (daca paletele de tenis de la samsung se pot numi "mobi"), tehnologie 5g, .... viitorul suna fara PC. Pc ramane o masina de scris. Seby, baiatul meu la 18 ani, o sa se uite la pc, cum ma uit eu acum la masina de scris
Ultima modificare făcută de Tom; 16th May 2013 la 03:14.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.