Si eu anunt magazinul daca observ un pret gresit.
Fa si tu ca Dan, nu incerca sa fii un mic tepar ca "altii".
(acesta est un pamflet inspirat din "vai ce frumos face emag, nu ca altii care sunt tepari")
Si eu anunt magazinul daca observ un pret gresit.
Fa si tu ca Dan, nu incerca sa fii un mic tepar ca "altii".
(acesta est un pamflet inspirat din "vai ce frumos face emag, nu ca altii care sunt tepari")
Au curs rauri de cerneala pentru acest subiect. Raspunsul e simplu - magazinul poate eventual sa primeasca o amenda. Dar si amenda aia, e de fenta asa, nu rezolva nimic.
Practic, Emag, cand a onorat comenzi de genul, a incalcat legea. E alegerea lor, problema lor.
Exista legi anti-monopol, exista consiliul concurentei fix pentru astfel de cazuri. Ma mir ca nu s-a sesizat.
Pentru ca teoretic si daca are suficienti bani, Emag poate scoate in 2-3 luni toti concurentii de pe piata cu astfel de preturi (sub pretul de achizitie), apoi, fara concurenti, vinde la ce pret are chef el. Ca e numa el.
Stiu ca pare amuzant, dar poate deveni o problema mai grava si mai periculoasa decat reducerile false.
.....
Ultima modificare făcută de IulianC; 21st October 2016 la 12:10.
N-am inteles nimic.
Incredibil.. dupa ce eMag si-a anuntat intentia..
a venit si replica:Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum
MediaGalaxy
evoMagSTART: La cel mai mare BLACK FRIDAY EVER!!
Putina creativitate baieti!Anul acesta ne-am propus sa organizam cel mai tare Black Friday EVER.
In ultimii 5 ani, parca e un deja-vu.. toti tac chitic pana apare in presa intentiile eMag, dupa care.. hop sa copiem, sa ne folosim de marketingul celui mare! Jalnic..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)