Pagina 1336 din 1463 PrimulPrimul ... 33683612361286132613341335133613371338134613861436 ... UltimulUltimul
Rezultate 13.351 la 13.360 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Noi, daca gasim pe strada un portofel cu bani
    Deja am ajuns intr-o zona deplasata dar intru in joc si duc totul pana la extrem.

In cadrul unor promotii, in mod premeditat, diferite persoane plaseaza portofele pe strada acordand drept gasitorului de al pastra, uneori acesta primind in plus si premii pt asta. (un joc de asta gen pokemon, gaseste si pastreaza portofelul in care este antrenata o mare parte din populatie)

Ca urmare a acestor campanii (si cu ajutorul unor portite in lege, sau a unor legi date intentionat in acest scop) masele de oameni inteleg ca orice portofel gasit chiar si cele ce nu fac parte din campanii pot fi si trebuie pastrate.

Cum se numesc acei indivizi din cauza carora sa ajuns la aceasta stare de fapt ?
    Mai ales ca acestia (sa zicem) au un castig imens din acest joc "gaseste si pastreaza portofelul".

Culmea ironiei fiind ca, (karma) chiar ei isi pierd portofelele, nu le mai recupereaza apoi ii mustra si ii injura pe cei ce au intrat in jocul lor.

Batalia pentru cele mai mici preturi atinge un nivel nemaintalnit anul acesta de Black Friday, cand QuickMobile intra in fruntea competitiei cu reduceri de pana la 99%
    https://www.antena3.ro/economic/comp...ay-193038.html
    Solutia pt revenirea la normalitate nu este organizarea de flagrante si aruncarea in parnaie a tuturor cetatenilor cu mintile tulburate ci prinderea initiatorilor jocului si oprirea acestui joc. Eventual terapie de specialitate pt masele de oameni .
    Ultima modificare făcută de IulianC; 21st October 2016 la 02:18.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Argumentul tau ca sa nu raspunzi la intrebare e un articol din 2012? Tare.
    Spune macar de ce eviti sa raspunzi. Ca e clar ca nu vrei

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Argumentul tau ca sa nu raspunzi la intrebare e un articol din 2012? Tare.
    Spune macar de ce eviti sa raspunzi. Ca e clar ca nu vrei
    Nu stiu sa raspund am nevoie de terapie.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Sunt foarte obosit, ma doare si capul, dar nu pot asista nepasator la o asemenea nedreptate.
    Iulian, nu te lua dupa ei! Unul are magazin online si nu poate privi problema din perspectiva clientului (sau a afiliatului cand vine vorba de numarul de telefon), iar celalalt, se vede de la o posta ca ii e necaz ca nu a prins si el reducerea. Adica unul e cointeresat si celalt e invidios.

Dar ei nu inteleg esenta:
    Tu esti cetatean european si ai drepturi!
    Tu nu ai cumparat ci ai intreprins un act comercial!
    Tu nu esti un banal cumparator, esti un intreprinzator, iar viitorul este al celor ca tine! Ai vazut o oportunitate si ai profitat de ea, dar magazinul ti-a anulat comanda taidu-ti tot elanul anteprenorial. Fara acordul tau!

In plus, nici n-au citit atenti raspunsurile tale si n-au inteles subtilitatile:
    Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    .........................
    3) Eu daca as avea magazin online cum as proceda ?

In primul rand as cauta sa il impac cumva pe client prin "vrajeala" (credibila) sau oferindu-i ceva chiar si ieftin pt ca un client nemultumit poate sa faca praf toate eforturile mele de marketing timp de luni de zile.

Se spune clientul nostru stapanul nostru, pai cum te porti cu un client sau cum ii dai impresia ca il tratezi ca pe un "stapan" sau ca pe o sluga ?

Daca il tratezi pe client in mod repetat ca pe un fraier (ii bagi adanc mana in buzunar) si se prinde poate isi pune mintea si te scoate din afaceri ca sa nu mai pacalesti alta data si pe altu.
    Si asa ai spus tot!
    Pe principiul vechiului proverb romanesc "Vrajeala (vorba dulce) mult aduce!", tu nu aveai pretentia decat la putina vrajeala sau mai bine un suvenir gratuit acolo, ceva care sa-ti aminteasca peste ani de cat de vigilent ai fost si cum era cat pe ce sa dai lovitura vietii si sa iei o imprimanta cu virgula in loc de punct. Daca se intampla asta, nu te mai simteai fraier ci smecher... Gresesc?
    Intr-adevar, cand clientul nu se prinde e ok, poti sa-i bagi mana in buzunar ca asa le trebuie la fraieri!

Ce sa mai zic? Ma doare capul de acum, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in campanie. Dar daca-i musai...
    Prin Craiova n-am mai ajuns... (si nu de frica)
    Dane, tu sa nu-mi dai negativ, se ocupa Crega.
    Si Iulian!
    Tom, te-am suparat eu cu ceva?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Prin Craiova n-am mai ajuns... (si nu de frica)
    Si Iulian!
    Tom, te-am suparat eu cu ceva?
    O sa vorbesc eu in numele lu' Crega... n-o lua personal, nu mai stiu exact la ce post ti-am dat dar era pentru ce-ai scris nu pentru tine ca persoana.
    Retired

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Hai, fiecare la căşili lui !
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Sunt foarte obosit, ma doare si capul, dar nu pot asista nepasator la o asemenea nedreptate.
    Nu stiu de ce, dar la noi se reduce totul la a lua partea cuiva. Ne pozitionam din strat in functie de simpatii si incepem sa cautam justificari. 99,99 % din cazurile de pe forum se incadreaza la categoria asta. ca dovada:

Mie mi se pare simplu cazul lui Iulian: a vazut o reducere babana si a muscat. Problema lui este faptul ca in loc sa-i zica de la inceput, mai nene, a fost o eroare, ai investit 6 lei si nepare rau. Uite iti dam in schimb inca trei ani garantie la telefon ( oricum zero efect - ori nu se strica ori omu' renunta la telefon pana expira garantia ) si iti returnam cei 6 lei! Gata, simplu fara abureala ca nu mai e in stoc, bla.. bla. Pe Iulian asta cred ca l-a enervat, ca in loc de adevarul crunt, il duceau cu presul!

Exista pret de 1 leu in loc de 1000? DA! Am zburat cu 1 euro la Dubai din Munchen. Era oricum o smecherie la mijloc, nu erau bilete de intors decat la pret dublu pentru intoarcere, noroc ca nu reveneam la Munchen in urmatoarele 3 luni! Cine a facut oferta? Emirates.... ! Ma intreb, cum ar fi fost ca dupa ce platesc biletul - 1 euro! sa ajung la Ceck-in si sa-mi zica: a , pardon a fost o eroare!!! Pai eu am rezervat camera la hotel, bla ... bla.... Deci DA, exista reduceri de 99%! A mai e un caz de 90% - pentru bilet copil .... parca ar fi aiurea sa nu te primeasca cu copilul la bord ca s-au terminat ... reducerile!

Tepe in afiliere? Am luat una de la Catalin Botezatu pe PD ( cateva sute de lei, comision aprobat dar mister s-a mutat pe 2P!!! ).

Referitor la numerele de telefon: oare nu era mai corect sa-i zica omului: uite, valideaza comanda in magazin - pui doar nr. tel! Asa se vede de unde a venit lead-ul, ii dai omului acolo 2 lei ca ti-a adus clientul! Dar fiecare vede doar ce-i place lui, e dificil sa te pui in situatia inversa, nu-i asa?

Iulian a sperat ca prinde o super - mega - reducere! Unde a gresit? Ca nu a crezut ca e o greseala de sistem? Dar daca greseala era un 200 de RON in plus, venea magazinul si zicea: Iuliane, am calculat gresit adaosul, uite ia niste bani inapoi? Ai muscat, ai luat mai scump decat la Altex? Asta e, alta data cauta mai atent! Empatie? Asta era la fizica parca . nu la oameni!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Iulian a sperat ca prinde o super - mega - reducere! Unde a gresit? Ca nu a crezut ca e o greseala de sistem?
    Inca nu a raspuns la intrebarea asta, deci faci presupuneri aiurea.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Un negativ nu vine niciodata singur.
    Arata-mi ce negative ai ca sa-ti spun cine esti.
    Negativul nu merge de multe ori la apa.

Altfel, foarte buna analiza ta. Ai un pozitiv de la mine. Fake evident.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

... tu nu aveai pretentia decat la putina vrajeala sau mai bine un suvenir gratuit acolo, ceva care sa-ti aminteasca peste ani de cat de vigilent ai fost si cum era cat pe ce sa dai lovitura vietii si sa iei o imprimanta cu virgula in loc de punct.
    Emag de obicei onoreaza comanda chiar cand pretul este afisat " gresit " si toti credeau despre ei ca fac un gest foarte nobil si onorabil cand de fapt ei erau "hoti cinstiti" stiau ca din cauza virgulei pe care o puneau (la ,99) sa "pacaleasca" clientul mai patesc si acidente.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.