Imi merge greu netul si nu mai pot cauta o poza potrivita asa ca am desenat eu ceva!
Imi merge greu netul si nu mai pot cauta o poza potrivita asa ca am desenat eu ceva!
Tot offtopic așa, tocmai am verificat pe ultimele 6 luni (există log-uri pentru orice, don't worry), într-un mod, să spun nu exhaustive, dar destul de atent, și nu s-a șters sau adăugat reputație abuziv.
Situația este cea descrisă de Alex. Și anume, există anumiți utilizatori care au reputation power extrem de influentă. Un singur plus, și un user cu 0 posturi poate avea câteva buline verzi.
Cu asta, cred că este momentul să umblăm un pic la cum se calculează reputation power (punctele pe care le poate da/lua un user), fără să umblăm la cum se afișează reputația, și la punctele necesare pentru aceasta.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@ Cristi. Da, asta calculez cu Alex. Ai umblat la reputatie in ultimele 5 minute?
Nu de alta, dar am dat negativ aici: Postari pe cateva sute de grupuri Facebook
Putere rep: 22, 1 bulina verde
Acum: 0 (- nu stie) si 3 rosii.
Nu ma doare de verzi, dar sigur i-am dat de MINUS peste -22. (valoarea indiferent daca este negativa, arata tot 0)
Negativul este meritat, (din punctul meu de vedere, incalca regulile forumului), deci nu e de "joaca". Dar am zis sa fie si un test pentru calculele mele cu Alex, aici si pe privat (contra cost ).
Asta ca sa nu zic nimic de "teapa cu pr8" in desfasurare
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu sunt de acord cu această discuție, aici, dar doar for the record:
În acest moment, pragurile sunt: -infinit (3 roșii) / -25(2 roșii) / -10 (1 roșie) / 0 / 100 (1 verde) / 250 / 500 / 1000 / 1500 / 2000 / 2500 / 3000 / 5000 / 7500 / 10000.00:53, 19th November 2013 -338 fa-ti topic separat
Tu practic ai furat 338 puncte de reputație cu cun singur click. Asta înseamnă că dacă era pe 2 buline verzi (250-500), tot ar fi ajuns pe 3 roșii. De-asta spun, trebuie regândit/recalculat sistemul de puncte.
PS: Ea este acolo, nu am șters-o. Doar ți-am arătat logul.
@ Cristi. Merci de raspuns. Nu ma deranjeaza sistemul de reputatie, ma deranjeaza altceva si asta incercam sa-i arat lui Alex, aici si pe PM.
@ Alex. A disparut postul, deci si dovada Iti trimit adresa de livrare.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
A dispărut că l-am șters eu. Acum continuați cu guștăreala pe thread-ul vieții
PS: de mâine vor fi alte praguri pentru reputație. Și pozitivă, și negativă.
Voi face un post să clarific. Dar ca preview, pragurile superioare se vor dubla sau tripla, iar cele inferioare se vor înzeci (vor fi necesare mult mai multe minusuri pentru a duce un cont pe roșu, de pe 0, și și mai multe pentru a fi dus pe 2 sau 3 roșii).
O idee iti poate schimba viitorul...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)