Cred ca Tom e de vina pt asta, dar nu mai tine minte .. cu o mana ia, cu alta da
Cred ca Tom e de vina pt asta, dar nu mai tine minte .. cu o mana ia, cu alta da
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Eu nu ma plang (cred), posibil sa ma vait = victimizez, dar de obicei imi place sa vorbesc pe ce stiu cat de cat sigur. (asta cand nu violez femei)
Nu e prima oara si nici ultima, cand se "anuleaza" reputatia negativa pentru anumite persoane.
Eu am cea mai mare reputatie. Corect? Corect
Eu dau cele mai multe verzi si cele mai multe rosii. Corect? Corect.
Daca eu dau negativ, se duce rau -9-14 Daca dau pozitiv se duce +9 - +14. De obicei este +14.
Daca dau eu, Dan si inca 2-3, din top 20 (gașca), care sa fie cei 2 care dau cu + astfel incat de la 71 sa jungi la 80, cu 4-5 negative din top 20? Corect? Corect!
Eu cu Dan sigur am dat negativ (i-am dat 5 usd) si avem cea mai mare reputatie. Eu cam de 2 ori cat are Dan, dar nu mai zi la nimeni
Acum in engleza: Daca cele 5 (10?) negative sunt mai mici fata de cele 2 pozitive, ( + 9 puncte), inseamna implicit ca cei 2 care au dat pozitiv nu au cont pe seopedia
Sau inseamna ca negativele au fost anulate si cele +9, sunt mai exact cele 2 pozitive?
Corect? Corect.
-------------------
Eu zic sa o lasam asa, oricum mi-am facut datoria fata de seopedia, e vremea sa iau o pauza de la gatit seo si sa ma concentrez doar pe posturile de afiliere.
Moral, as cere stergerea contului si as iesi instant, dar cred ca asta se si doreste, asa ca mai stau
Ultima modificare făcută de Tom; 18th November 2013 la 20:49.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tony, cat ti-au dat ma astia de la LG sa le faci reclama? Hai, zi sincer !
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da?
Sa calculam asa: Eu am 677 reputatie si dau negativ, sa zicem -9. Mai dau 4 useri cu -5, -5, -5, -5. Userul x primeste -29.
Vine x si y si ofera pozitiv (pentru un post foarte bun, altfel nu au de ce, fiind membrii in top 10) = +29+9 (crestere reputatie) = +38. Asta inseamna ca ambii sunt mult peste mine in reputatie (eu am +14), practic imposibil (eu am cea mai mare reputatie). Corect? Corect
Sau, ambii sunt membrii cu reputatie medie, si ofera +5 si +4 = +9, iar reputatia negativa a fost stearsa
---------------------------------------------------------------------------
Tinand cont de tipul posturilor, reputatia se ofera pe baza de "victimizat", deci sunt membrii sensibili, asa ca prin eliminare avem asa: Dragos Bunea, puthre, sau emm.
Cum emm e in pelerinaj de black friday, raman doar Dragos si puthre.
--------------------------------------------------------------------
Pentru Alex, care urmeaza sa scrie mai jos cateva cifre.
Eu am:
Reputație Primită 33141
Reputation Power: 677
Ma repet: ofer +14 si -9 in medie. Nu prea ofer reputatie negativa celor cu +50 ca nu am de ce, au invatat sa foloseasca forumul si sa comunice cu noi, asa ca e greu sa-ti zic cifra exacta. Dar ultimele "dati" am dat -9.
Ultima modificare făcută de Tom; 18th November 2013 la 23:59.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu stiu exact cum functioneaza reputatia, dar tu ce vezi e rep power, nu reputatia in sine. De exemplu tu acum ai reputatie 33141, iar asta e influientata doar de pozitive si negative.
Rep power e influientat de reputatia primita, numarul de posturi, vechimea pe forum si altele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)