Ce nu pricep eu, este ce au unii in cap? Ok, vin pe un forum de seo, le dau teapa la baieti (la fete nu) si dupa?
Dar daca unii dintre ei se prind? Ce fac? Ma victimezez?
Vand ce vand, dar la anu? Imi fac alt user? Asta sa fie smecheria?
La cum se da si se sterge reputatia, deja reputatia e extrem de usor de obtinut (pana cand ajungi la 30 posturi, iti cresc si verzile), asa ca e simplu sa iti faci alt user = alta oferta beton.
Nu era okazii pt prosteala?
Am si eu un redirect-la-redirect-la-redirect-la-redirect.pr8 ieftin, vrei? Cu doar 74 external links / pagina. Toate dofollow! Vrei?
Pentru ca imi place sa apar doar pe liste pr8 si pr9. Pr10 nu, bate la ochi.
Ultima modificare făcută de Tom; 18th November 2013 la 17:40.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu am pagini interne cu pr < 9, sorry.
Daca vrei un pr9, spune, ca iti fac o reducere neagra: Imi spui pentru ce vrei link, eu cumpar domeniu related, adaug 20 articole related, aduc link-uri related cu pr mare (minim pr9 pagina interna de unde pui pink) si tu primesti totul la reducere. Cel mai bun link posibil.
Dar stai, mai am o oferta: Daca stai pana pe 22, sa prind un BF la .edu, iti pun domeniu pe un .edu, sigur sunt multe emd libere.
Pleci? Mai stai, ca mai o oferta: Iar daca stai pana pe 29, gasesc si un .gov.
off: Seo in 2013 inseamna pr0 index si pr9-10 pe pagini interne. Cine ajunge pe index, vine dupa brand, deci nu se optimizeaza.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pr-ul nu conteaza. Simt nevoia sa ma repet =))
Conteaza doar daca ai peste 70 link-uri exterioare, altfel google iti ignora PR-ul
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
A pierdut colega cheia, iar cherile mele sunt undeva in spatele ghiseului, pe birou (evident nu pot ajunge la ele cu usa incuiata).
Sa sparg yala sau geamul? Ce-ar fi mai ieftin de inlocuit? E urgent, am si cheile de la masina pe acelasi breloc si deja stam de la 4 peste program.
Multumesc din suflet
Retired
Am vazut ca va mai plangeati ca ar sterge vreun admin reputatia si nu cred ca aveti dreptate.
Cred ca atunci cand aveti impresia ca sters-o cineva, de fapt a primit pozitiv de la un user cu rep power mare. Sunt destui cu 400+, iar 400 rep power cred ca tranforma 3 rosii intr-un verde sau ceva de genul asta.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)