pai cum, nu stiati?
pai cum, nu stiati?
... slabut interviul, de BF n-a zis nimic!
e mana evreiasca
As putea zice ca poate pretul depinde si de furnizor. Alt furnizor, alt pret... Sau acelasi furnizor si alt pret... de ce nu?In stoc furnizor
Dar asta nici macar nu conteaza!
E clar ca nimeni nu face afaceri sa iese pe pierdere. De altfel, nici n-ar fi legal, Consiliul Concurentei vegheaza.
Dar nimic nu impiedica un magazin sa puna un adaos comercial de 200% si apoi sa vanda produsul la promotie, cu reducere de 50%...
Asta e marketingul, inima comertului...
La un colt de strada te invita unii la o alba neagra, intri in joc te frigi e cateva ori, pierzi de cateva ori apoi zici sau iti spun ei hai inca o data pentru ultima data dar hai sa crestem miza mult de tot.
Doamne Doamne, karma, hazardul, Whatever face ca tipul ce manipuleaza cupele sa o faca intr-un mod gresit si sa castigi mult .
O sa incepi sa plangi de mila celor ce s-au pacalit o sa invoci " castigul derizoriu" pentru ai scuti pe acei Domni sa plateasca, ei te-ar fi iertat ?
Dar sa iesim din zona asta si sa redevenim seriosi .
1) Ca sa le dau teapa ar fi trebuit ca sa depinda cumva de mine eroare lor cea ce evident nu sa intamplat.
2) Le-as fi dat teapa daca as fi aflat de la cineva de reducere si hai si eu pe ei sa cumpar 3-4 imprimante la 6 lei .Bineinteles nu sa intamplat nici asta.
Am intrat sa vad ce reduceri au, m-am uitat pe la baterii externe, pe la telefoane si am ales un telefon pt seniori sa il fac cadou alor mei si cu ocazia asta sa incep o relatie cu un nou comerciant. (Pana acum luam mai mult de la emag si altex si uneori am avut unele nemultumiri si cu ei dar am trecut peste fiindca per total relatia a fost super buna.)
Inainte sa finalizez comanda am zis sa ma uit si pe la imprimante fiindca de mult imi doream una si aveam in plan sa imi iau una anul asta, setez filtrul sa imi arate pret crescator nu "cel mai cumparate", vad imprimanta, o adaug in cos platesc cu cardul si lansez comanda .
Unde e teapa aici ?
3) Eu daca as avea magazin online cum as proceda ?
In primul rand as cauta sa il impac cumva pe client prin "vrajeala" (credibila) sau oferindu-i ceva chiar si ieftin pt ca un client nemultumit poate sa faca praf toate eforturile mele de marketing timp de luni de zile.
Se spune clientul nostru stapanul nostru, pai cum te porti cu un client sau cum ii dai impresia ca il tratezi ca pe un "stapan" sau ca pe o sluga ?
Daca il tratezi pe client in mod repetat ca pe un fraier (ii bagi adanc mana in buzunar) si se prinde poate isi pune mintea si te scoate din afaceri ca sa nu mai pacalesti alta data si pe altu.
Ultima modificare făcută de IulianC; 20th October 2016 la 19:32.
Pentru tine cumaratul de pe un magazin e ca alba neagra? Adica niste tepari incearca sa ia banii la fraieri?
Pai normal ca ai atitudinea asta!
Plecam cu discutia din puncte diferite. N-am nicio legatura cu ce zici tu acolo, nu inteleg si nu ma pricep la tepe si tepari.
Dar de reducerea asta ce parere ai ?
Nu te grabi stai gandestete, contempla, suna-i, stai vreo jumate de ora la tel pana prinzi operator, iar in timpul cat faci asta eu voi alerga acolo real sau virtual (inapoi in timp in 2012) si voi comanda produsul/produsele.Batalia pentru cele mai mici preturi atinge un nivel nemaintalnit anul acesta de Black Friday, cand QuickMobile intra in fruntea competitiei cu reduceri de pana la 99%. https://www.antena3.ro/economic/comp...ay-193038.html
Ce te face sa crezi ca reducerile sunt despre a gandi logic, a evalua implicatii etc .
Apuci ce prinzi si vezi pe urma ce si cum.
Nu conteza ce am vrut sa iti raspund (in foarte multe cuvinte de acea am sters) deviem mult de la subiectul
EVOMAG E TEPAR
Nu din lipsa de tupeu sau ...oaie am evitat sa numesc comerciantul, am sperat ca sunt oameni de omenie ca au cuvant ca vor rezolva cumva chestiunea in mod acceptabil pt amandoua partile.
Dar ei continua cu prostiile si ii pacalesc si pe alti deci cum sa ii mai acopar ?
Ultima modificare făcută de IulianC; 20th October 2016 la 22:40.
Concluzia e ca nu stii sau nu vrei sa raspunzi.
Si da, evomag se stie ca e tepar. De unde si concluzia mea. Pe care nu o spun, prefer sa pun un videoclip cu florin salam, ca tot la fel, are legatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)