Pagina 1334 din 1463 PrimulPrimul ... 33483412341284132413321333133413351336134413841434 ... UltimulUltimul
Rezultate 13.331 la 13.340 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

pai cum, nu stiati?

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

... slabut interviul, de BF n-a zis nimic!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

e mana evreiasca

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    De fapt nu. Pe 18 Oct dupa cum se poate vedea in capturi pretul era fara nici un fel de reducere 4.766,34 Lei

Apoi ieri au eliminat produsul de pe mag iar cand aceasta a reaparut mai pe seara era 6.099,00

Noul pret redus cu 20%, fiind 4.899,00 Lei, mai scump cu 132,66 lei decat pretul afisat ieri sau in data de 18 Oct.
    In stoc furnizor
    As putea zice ca poate pretul depinde si de furnizor. Alt furnizor, alt pret... Sau acelasi furnizor si alt pret... de ce nu?
    Dar asta nici macar nu conteaza!
    E clar ca nimeni nu face afaceri sa iese pe pierdere. De altfel, nici n-ar fi legal, Consiliul Concurentei vegheaza.
    Dar nimic nu impiedica un magazin sa puna un adaos comercial de 200% si apoi sa vanda produsul la promotie, cu reducere de 50%...
    Asta e marketingul, inima comertului...

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Disconfortul de a nu da o teapa la randul tau? ))
    Ti-am explicat, cand cumperi o imprimanta de 4000 de lei la pretul de 6 lei, chiar te astepti sa o primesti?

Despre restul, cu reducerea, n-am de comentat decat - DA, fa-le reclamatie, sper sa se sesizeze cineva. De cele mai multe ori, reducerile sunt FAKE. Asa am fost obisnuiti de ani de zile. Legea spune ca reducerea afisata trebuie sa fie din cel mai mic pret din ultimele 30 de zile. Clar incalca legea magazinul respectiv. Probabil ca emag si altex cresc rpeturile cu o luna inainte la anumite produse, sa fie acoperiti, sau poate nu-i intereseaza nici pe ei.

Pe mine ma deranjeaza toate practicile care ii incurca pe comerciantii onesti si pe clientii onesti.
    Tu, in mesajul tau, ai doua exemple:
    - 1. client care nu e onest, care a descoperit o eroare la un magazin si are pretentia ca magazinul sa iti livreze produsul la un pret aberant. Dupa cum ti-am mai spus, abia astept sa ai un magazin online si sa faci o greseala (tu sau sistemul pe care il folosesti) si sa iti cumpere cineva tot stocul la 5 lei. Sa te vad cum il livrezi.
    - 2. un magazin care nu e onest, care face reduceri false si care prin aceasta practica scade increderea in magazinele online in general si in reducerile afisate.
    La un colt de strada te invita unii la o alba neagra, intri in joc te frigi e cateva ori, pierzi de cateva ori apoi zici sau iti spun ei hai inca o data pentru ultima data dar hai sa crestem miza mult de tot.

Doamne Doamne, karma, hazardul, Whatever face ca tipul ce manipuleaza cupele sa o faca intr-un mod gresit si sa castigi mult .
    O sa incepi sa plangi de mila celor ce s-au pacalit o sa invoci " castigul derizoriu" pentru ai scuti pe acei Domni sa plateasca, ei te-ar fi iertat ?

Dar sa iesim din zona asta si sa redevenim seriosi .

1) Ca sa le dau teapa ar fi trebuit ca sa depinda cumva de mine eroare lor cea ce evident nu sa intamplat.

2) Le-as fi dat teapa daca as fi aflat de la cineva de reducere si hai si eu pe ei sa cumpar 3-4 imprimante la 6 lei .Bineinteles nu sa intamplat nici asta.
    Am intrat sa vad ce reduceri au, m-am uitat pe la baterii externe, pe la telefoane si am ales un telefon pt seniori sa il fac cadou alor mei si cu ocazia asta sa incep o relatie cu un nou comerciant. (Pana acum luam mai mult de la emag si altex si uneori am avut unele nemultumiri si cu ei dar am trecut peste fiindca per total relatia a fost super buna.)

Inainte sa finalizez comanda am zis sa ma uit si pe la imprimante fiindca de mult imi doream una si aveam in plan sa imi iau una anul asta, setez filtrul sa imi arate pret crescator nu "cel mai cumparate", vad imprimanta, o adaug in cos platesc cu cardul si lansez comanda .

Unde e teapa aici ?

3) Eu daca as avea magazin online cum as proceda ?

In primul rand as cauta sa il impac cumva pe client prin "vrajeala" (credibila) sau oferindu-i ceva chiar si ieftin pt ca un client nemultumit poate sa faca praf toate eforturile mele de marketing timp de luni de zile.

Se spune clientul nostru stapanul nostru, pai cum te porti cu un client sau cum ii dai impresia ca il tratezi ca pe un "stapan" sau ca pe o sluga ?

Daca il tratezi pe client in mod repetat ca pe un fraier (ii bagi adanc mana in buzunar) si se prinde poate isi pune mintea si te scoate din afaceri ca sa nu mai pacalesti alta data si pe altu.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 20th October 2016 la 19:32.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Pentru tine cumaratul de pe un magazin e ca alba neagra? Adica niste tepari incearca sa ia banii la fraieri?
    Pai normal ca ai atitudinea asta!

Plecam cu discutia din puncte diferite. N-am nicio legatura cu ce zici tu acolo, nu inteleg si nu ma pricep la tepe si tepari.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    setez filtrul sa imi arate pret crescator nu "cel mai cumparate", vad imprimanta, o adaug in cos platesc cu cardul si lansez comanda .
    Unde e teapa aici ?
    Ai uitat sa mentionezi ca era o imprimanta de 1000 de euro la pret de 1 euro.
    Te-ai bucurat tare de tot cand ai gasit-o? Chiar ai crezut ca exista asa reducere?
    Da raspunde sincer sincer daca poti.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai uitat sa mentionezi ca era o imprimanta de 1000 de euro la pret de 1 euro.
    Te-ai bucurat tare de tot cand ai gasit-o? Chiar ai crezut ca exista asa reducere?
    Da raspunde sincer sincer daca poti.
    Dar de reducerea asta ce parere ai ?

Batalia pentru cele mai mici preturi atinge un nivel nemaintalnit anul acesta de Black Friday, cand QuickMobile intra in fruntea competitiei cu reduceri de pana la 99%. https://www.antena3.ro/economic/comp...ay-193038.html
    Nu te grabi stai gandestete, contempla, suna-i, stai vreo jumate de ora la tel pana prinzi operator, iar in timpul cat faci asta eu voi alerga acolo real sau virtual (inapoi in timp in 2012) si voi comanda produsul/produsele.

Ce te face sa crezi ca reducerile sunt despre a gandi logic, a evalua implicatii etc .

Apuci ce prinzi si vezi pe urma ce si cum.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru tine cumaratul de pe un magazin e ca alba neagra? Adica niste tepari incearca sa ia banii la fraieri?
    Pai normal ca ai atitudinea asta!
    Plecam cu discutia din puncte diferite. N-am nicio legatura cu ce zici tu acolo, nu inteleg si nu ma pricep la tepe si tepari.
    Nu conteza ce am vrut sa iti raspund (in foarte multe cuvinte de acea am sters) deviem mult de la subiectul

EVOMAG E TEPAR

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Vorbesti de "tupeu si c...ie" dar nu le dai numele.
    Nu din lipsa de tupeu sau ...oaie am evitat sa numesc comerciantul, am sperat ca sunt oameni de omenie ca au cuvant ca vor rezolva cumva chestiunea in mod acceptabil pt amandoua partile.

Dar ei continua cu prostiile si ii pacalesc si pe alti deci cum sa ii mai acopar ?
    Ultima modificare făcută de IulianC; 20th October 2016 la 22:40.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Concluzia e ca nu stii sau nu vrei sa raspunzi.
    Si da, evomag se stie ca e tepar. De unde si concluzia mea. Pe care nu o spun, prefer sa pun un videoclip cu florin salam, ca tot la fel, are legatura.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.