Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Agentia americana NSA a "clonat" Google pentru a-si spiona tintele - IT - HotNews.ro
De asta nu-mi rankeaza mie o gramada de site-uri. Bine macar ca stiu acum.
Care aveti probleme cu seo, relax, nu e de la voi, sau de la google. Problema este ca folositi o clona google.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Lesin)
Daca pun mana pe posesorul taman.ro ii rup un picior! M-a umplut de spam in ultima luna! Huo!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Salut!
Am trimis mesajul acesta multor din utilizatorii seopedia care sunt interesati de dezvoltare web, deci nu este un mesaj spam !
Am descoperit un serviciu care iti permite sa iti dezvolti afacerea online prin furnizarea de trafic organic automat. Pe scurt un fel de trafic exchange dar care iti permite sa alegi cum,cand,cat si DE UNDE sa-ti vina traficul.
Sunt doar cativa pasi simplu pe care trebuie sa-i urmezi.
Iti faci cont, adaugi site-ul tau apoi iti alegi sursa de trafic ( Google, Facebook, Twitter sau orice alt site ), cat sa dureze vizita si cati vizitatori doresti sa ai pe zi sau ora. Ai posibilitatea sa cumperi, vinzi sau sa iti produci singur puncte pentru trafic.
Te intrebi cat costa ? Bineinteles nici un serviciu atat de bun nu poate fi gratuit. Intradevar il poti utiliza si GRATUIT dar ai anumite limite precum alegerea sursei de trafic numarul de site-uri adaugate la promovare.
Insa pun pariu ca nici un astfel de serviciu nu costa doar 7 EURO PE LUNA !
Intra si descopera avantajele acestui serviciu de promovare accesand acest link :
( Linkul este sub forma unui short URL pentru a nu fi blocat de sistemul anti-spam seopedia )
Cine il baneaza pe verdde?
Acum ca s-o aflat cum sa "aduci" trafic din google, youtube sau facebook, toata lumea vinde.
HOT! Oferta EXTRAORDINARA! Vand trafic la 6.99€ pe luna.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)