Pagina 1335 din 1463 PrimulPrimul ... 33583512351285132513331334133513361337134513851435 ... UltimulUltimul
Rezultate 13.341 la 13.350 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Concluzia e ca nu stii sau nu vrei sa raspunzi.
    Si da, evomag se stie ca e tepar. De unde si concluzia mea. Pe care nu o spun, prefer sa pun un videoclip cu florin salam, ca tot la fel, are legatura.
    Gasesti maine o promotie 99% redus la ceva ce iti doresti de foarte mult timp dar ea e limitata ca timp si numar de produse.

Ce faci prima data ?

Incepi sa cauti pe net sa vezi daca au dat pe vreun site de stiri anuntul promotiei?
    Incepi sa citesti termenii si conditiile?
    Îi suni si astepti poate prinzi pe cineva dupa jumate de ora in timp ce ceilalti comanda in draci?

Nu crezi ca, comercianti au tupeul cam mare sa te acuze tot pe tine clientul ca ai fost necinstit sa comanzi la un pret mic desi ei se fac vinovati de apetitul clientilor de a vana promotii chiar si cu 99 % reduse ?

Nu crezi ca, comercianti au tupeul cam mare sa te acuze in timp ce ei sunt necinstiti?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Eu te-am intrebat altceva.
    Daca stii si poti, raspunde. Daca nu, aia e...

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

In alta ordine de idei... sunteti pregatiti pentru campania electorala?

Citat Postat în original de eSuperstar Vezi Post
    Cumpăr fani româneşti. Vă rog să-mi trimiteţi prin PM preţ per 1000FANI, durată de livrare şi reduceri bulk gen 10.000, 50.000.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Din cauza ca "." si "," inserate in preturi ca separatori de mii sau de zecimale, difera ca sens de la tara la tara.

Cand se fac reduceri si se fac/refac/ruleaza scripturi insuficient testate apar erori de genul de peste 1000 ron. A avut si emag ceva similar dupa BF la resigilate, anul trecut sau acum doi ani.

Desi exista in lege "pret derizoriu" si in TOS magazinelor paragrafe care sa evite livrarile in aceste cazuri, nu poti forta legal livrarea oricate demersuri ai face. Dar unii le iau, sperand ca magazinul sa le livreze evitand o campanie negativa online a clientului nemultumit.

E legal sa nu livreze magazinul? Da. E legal sa faci scandal? De ce nu?

E moral sa faci scandal ca nu ti-a livrat la 1/1000 din pret? Depinde de moralitatea fiecaruia.

Daca intr-un showroom auto ar pune pret la logan 8,299E ai face scandal ca nu ti-l da cu 9E? Dar daca intr-un magazin online pune 6, in loc de 6000 e ok sa faci scandal.
    _________

In alta ordine de idei, reducerile fake sunt si ilegale si imorale, dar asta e deja alta discutie. Oricum se pare ca au succes.
    Retired

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    In alta ordine de idei, reducerile fake sunt si ilegale si imorale, dar asta e deja alta discutie. Oricum se pare ca au succes.
    Pai inteleg sa facem ceva in privinta asta, cum putem si noi. Sa penalizam astfel de practici, sa informam lumea despre ele. Adica asta vad eu a fi ceva serios. Nu penalizarea unui punct transformat in virgula, cu insistente nesfarsite ca "clientu e stapanu nostru". Unde cacat scrie asa ceva?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

ca "clientu e stapanu nostru". Unde cacat scrie asa ceva?
    Te mai miri ca ai magazin mic, cumpara omu', da banii si primeste doar marfa-n schimb.
    Retired

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Din cauza ca "." si "," inserate in preturi ca separatori de mii sau de zecimale, difera ca sens de la tara la tara.
    Cand se fac reduceri si se fac/refac/ruleaza scripturi insuficient testate apar erori de genul de peste 1000 ron. A avut si emag ceva similar dupa BF la resigilate, anul trecut sau acum doi ani.
    Si virgula (",") unde se pune, nu inainte de 99? De ce nu poate costa un produs 1 leu, de ce trebuie sa coste 0,99 de lei?

Deci unde am gresit atunci cand am i-am asemuit pe unii comercianti cu jucatorii de alba neagra care in timpul incercarii de a insela o victima isi iau singuri teapa?
    Trebuie sa le plangem de mila celor ce incearca sa profite de limitarile de perceptie si procesare a creierelor prea putin antrenate sa perceapa inselarea?

Este legal si moral sa profiti de limitarile de perceptie si procesare a creierelor prea putin antrenate sa perceapa ... ? (imi scapa termenul, e ceva folosit in limbajul agentilor de vanzari)

Daca este moral intr-un sens de ce sa nu fie si in celalalt ?
    Ultima modificare făcută de IulianC; 21st October 2016 la 00:55.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Si virgula (",") unde se pune, nu inainte de 99? De ce nu poate costa un produs 1 leu, de ce trebuie sa coste 0,99 de lei?

Deci unde am gresit atunci cand am i-am asemuit pe unii comercianti cu jucatorii de alba neagra care in timpul incercarii de a insela o victima isi iau singuri teapa?
    Trebuie sa le plangem de mila celor ce incearca sa profite de limitarile de perceptie si procesare a creierelor prea putin antrenate sa perceapa inselarea?

Este legal si moral sa profiti de limitarile de perceptie si procesare a creierelor prea putin antrenate sa perceapa ... ? (imi scapa termenul, e ceva folosit in limbajul agentilor de vanzari)

Daca este moral intr-un sens de ce sa nu fie si in celalalt ?
    E moral sa faci scandal ca nu ti-a livrat la 1/1000 din pret? Depinde de moralitatea fiecaruia.
    Pentru mine e imoral, pentru tine se pare ca nu e... avem sisteme de valori diferite se pare.

Mi-s pare ok sa incerci, mi se absurd sa-i numesti tepari ca nu ti-au dat imprimanta de 1000E la 1,5E. Dar din nou, faptul ca mi se pare mie absurd si imoral nu trebuie sa-ti taie avantul.
    Retired

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

avem sisteme de valori diferite se pare.
    Eu astept sa raspunda la intrebarea mea, o reiau aici, poate aflam un raspuns.
    De fapt, daca esti sincer, raspunsul e simplu: da, m-am bucurat si chiar am crezut ca e o oferta. SAU Da, m-am bucurat, dar nu credeam ca e o reducere, stiam ca e o eroare, am incercat sa profit de ea. Ce-i asa greu?

Deci cum spuneam, reiau intrebarea:
    Ai uitat sa mentionezi ca era o imprimanta de 1000 de euro la pret de 1 euro.
    Te-ai bucurat tare de tot cand ai gasit-o? Chiar ai crezut ca exista asa reducere?
    Da raspunde sincer sincer daca poti.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Eu astept sa raspunda la intrebarea mea, o reiau aici, poate aflam un raspuns.
    De fapt, daca esti sincer, raspunsul e simplu: da, m-am bucurat si chiar am crezut ca e o oferta. SAU Da, m-am bucurat, dar nu credeam ca e o reducere, stiam ca e o eroare, am incercat sa profit de ea. Ce-i asa greu?

Deci cum spuneam, reiau intrebarea:
    eu nu am parte de bani nemunciti, deci...

In alta ordinde de idei, sustin programul electoral al excelentei sale Cerga si vin si cu un tutorial:

Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.