We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Mai există PR?
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Pentru doar 1.780 euro, o sa-ti raspund punctual.
PR6 a fost bonus, era la promotia ALTEX - Ia tv-ul cu PR-ul! Ai achizitionat un TV samsung si ai primit Bonus un PR6. Daca alegeai bonus tigaia, aveai pr1 si acum.
PR4 a fost o scadere dupa cateva luni, pentru ca promotia se terminase si s-a aplicat un voucer de -PR2 la oferta cu TVA inapoi.
PR1 pentru ca Romania nu a reusit sa se califice la mondial si promotia cu RIO se aplica doar daca ne calificam. Acum ai doar tv-ul, nu pr-ul!
PR0 pentru ca scrii atat de prost (nu credeam ca cineva scrie mai prost ca mine), incat Google pur si simplu a preferat sa-ti scoata PR, in loc sa te de-indexeze, sperand ca doar doar, te prinzi si tu si te lasi pagubas.
Adresa mea de paypal o trimit pe privat.
Cu stima, te pupa tata!
DA, au la toate magazinele MIC. Am auzit ca au disparut magazinele, asa ca acum este doar PR mare.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am senzatia ca sunteti mai multi care v-ati incadra:
Cautam baiat grasut care sa stie sa danseze - tocmai.ro
Si un printscreen, pentru posteritate:
Trust, but verify.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Se subintelege ca nu este vorba de userii de pe seopedia.
La 10-15 usd/articol, pe seopedia, primesti un articol gol, dar optimizat. Nu primesti pic de text, pentru ca aici suntem seo-isti. Atat timp cat pagina goala rankeaza, pe cine intereseaza content? Acum serios, rostul contentului este sa atraga trafic, sa converteasca, etc. dar o pagina goala, face minuni.
Daca vrei calitate, creste bugetul, undeva la 20-30 euro/100 cuvinte si poate gasesti 2-3 in criza de bani, sa scrie cateva articole.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
explicatii la asta?
de ieri nu mai merge sa incarc yahoo pe chrome. pe mozilla, in schimb, nu are probleme.
Bai nene, nu inteleg cum scoateti voi mai mult de atat. Tre sa imi schimb abonamentul?
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)