Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca postez pe site-ul meu un print screen cu un articol de pe alt site, se considera continut duplicat? Ma penalizeaza Google?
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Mi-a amintit Hakuna de video si iar am ras cu lacrimi (matt cuts pe manele ), asa ca daca aveti nevoi de un pic de fun, va recomand:
------------------------------
Luând la cunoștință avertizarea ANM de Cod Portocaliu, prin decizia Rectorului, toate examenele din zilele de Miercuri (29.01.2014) și Joi (30.01.2014) vor fi reprogramate
Gradinita lui Seby este inchisa si ea de ieri, pana joi (nu cred ca se deschide nici joi), iar dupa o saptamana vine vacanta. Putea sa ajunga la gradinita? cu singuranta DA. In Bucuresti, ieri si astazi a fost ok. Dar daca e cod portocaliu, inchidem tot, stam la TV, ne invoim de la munca, etc.
In Romania daca ninge, oprim tot! Sunt curios cum e in Finlanda, Suedia, Norvegia, etc.
----------------------
@ relansat. 15 cred, pentru print si nu mai stiu ce. Oriucum mai mult de 5. Video complet e facut de mine, am ras o ora non stop dar a meritat
Bine, umorul meu e posibil sa nu prinda la cocosi, dar macar am incercat si ghici ce: tot loc 1 sunt
Ultima modificare făcută de Tom; 28th January 2014 la 17:22.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cat ai dat sa iti faca video-ul? 5$ sau mai mult?
Lupte de strada la Kiev
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)