Propun, in loc de scrisoare de intentie, un test de IQ. Cred ca ar rezolva toate problemele forumului.
Obligatoriu si pentru cei care au deja cont, sa nu fie discriminari.
Propun, in loc de scrisoare de intentie, un test de IQ. Cred ca ar rezolva toate problemele forumului.
Trust, but verify.
in asteptarea unui topic "Rapsodia [amanta]"...
pending...
Si mai zicea cineva sa imi fac cont separat! De ce ati mai rade voi aici?
Peste asta trec ca si cum nu am vazut!Propun, in loc de scrisoare de intentie, un test de IQ. Cred ca ar rezolva toate problemele forumului.
[Teo]
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 4th December 2013 la 14:11.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ma, am probleme mari deja. Am pagina cu seopedia deschisa acasa la mine si la amante. Acum primesc telefoane non-stop, daca Rapsodia poate, eu nu?
Ce fac acum? Am 4 sotii (oficiale), 8 amante (oficiale) si 4 neoficiale, seby vrea si el de la 3 ani sa scrie pe forum, etc.
Lateredit: a sunat si tata, cica are un vecin care se ocupa de miere si de mult isi dorea cont pe seopedia, pentru ca sunt multi apicultori si sunt subiecte tari despre apicultura.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ultima modificare făcută de Zimbru; 4th December 2013 la 15:19.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
De azi, bunica mea de pe tata si varul de-al doilea din partea mamei vor posta si ei de pe acelasi cont. Bunica se va semna BLMDPT (bunica lui Matei de pe tata), iar varul se va sema (VDADDPMALM). E ok, nu?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
au acealsi IP?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)