Aprecieri externe pentru reputație
http://www.roforum.net/threads/ameni...beseo-ro.6137/
Multumesc ca mi-ai adus la cunostinta , nu stiam de topicul acela. Sa inteleg daca transmit un e-mail cersetorilor de trafic ce creaza thread-uri false pe propriul lor site , se plang pe forumuri , esti facut tepar , scam ... fara o dovada palpabila , interesant.
Am eu ac de cojocul lor de dimineata.
P.S Iar tu @cristi47 nu este prima oara cand ma ataci , nu stiu care este problema ta cu mine ... probabil nu te-am platit cand am trecut pe la tine ... promit ca o sa iti las mai mult data viitoare.
Dar de dimineata o sa schimbam foaia , ca deja m-am cam plictisit ... trebuie sa ne intalnim cu toti la declaratii.
Fight
Breach-of-the-peace.jpg
Nu , chiar , este moflea de pe un alt forum , l-am gasit , este doar un fustrat. I-am rezolvat astazi cu plangere. Pentru ca ei au crezut ca daca suntem pe forum si permit asa alandala sa fiu patat dupa cum au ei chef. Salut , isvorene
BeSeo, fără să te superi pe mine, dar mi-ai lăsat impresia unui om nu tocmai serios. M-ai plătit fără ca măcar să scriu ceva pentru tine. Da, ar trebui să zic mulțumesc, salut, doar că nu mi se pare normal nici abordarea asta. Ai de la mine 2000 de cuvinte, pentru viitoare articole.
Scuze, dar sunt mega prins in fel si fel de proiecte si clienti... aaa ok , o sa iti trimit zilele astea sa scrii sa fim chit, mai am si la rapsodia si inca 3-4 persoane de pe aici... platit in avans cate ceva ... chiar nu am avut timp sincer..
Ultima modificare făcută de BeSeo; 6th May 2018 la 23:15.
Imi cer scuze ca acest topic se incheie intr-o nota cocalareasca.
Era singurul topic cu adevarat misto de pe netul romanesc.
Multa sanatate va doresc!
Trust, but verify.
Cum adica se incheie topicul ? Il inchizi ?
Presimt ca o sa zbori![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)