Pagina 426 din 1463 PrimulPrimul ... 3263764164244254264274284364765269261426 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.251 la 4.260 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Unde a dat Dan cu rosu, pentru cei care nu au photoshop.. acolo e de fapt Biszok.
    Dracu sa-l pieptene, n-am vrut sa-i fac reclama.
    Dar daca trebuie, ii fac:

Un dement! | Idei si Subterfugii
    Trust, but verify.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.089
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Mai nou se merge pe sugestii, nu pe vanzare directa. Adica sa ti se para ca ti-a venit tie ideea:

Eu iti dau adrese care nu mai sunt valabile si tu imi dai toate adresele tale din adress book .. e ok asa?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Vand link in semnatura (contextual).
    E un fel de semi-sitewide pe seopedia, pentru ca am peste 2000 de posturi.

Pretul este de 20$ / luna.
    Daca link-ul este pentru un site frumos cu continut bun, far discount la 15$ pe luna.
    Trust, but verify.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Gasiti cele 3 diferente:

Apple ii da $10.000 utilizatorului care descarca aplicatia cu numarul 50.000.000.000 | Rzone.Ro
    Apple ii da $10.000 utilizatorului care descarca aplicatia cu numarul 50.000.000.000

Afla la ce va putea folosi banii marele castigator
    Persoana care va descarca aplicatia cu numarul de 50 de miliarde va primi un premiu de 10.000 de dolari, cu mentiunea ca acesti bani trebuie folositi doar in App Store, potrivit stirileprotv.ro.
    Cei care vor descarca urmatoarele 50 de aplicatii dupa ce va fi atins acest moment istoric vor primi cate 500 de dolari ce vor putea fi cheltuiti in acelasi mod.
    Apple a instalat chiar un contor special pe pagina, ce ajunsese vineri la pranz in jurul numarului 49,247,000,000.
    App Store a fost lansat in 2008 si a atins 25 de miliarde de descarcari in martie 2012.
    Apple ofera 10.000 de dolari utilizatorului care va descarca aplicatia cu numarul 50.000.000.000
    Apple se pregateste sa sarbatoreasca 50 de miliarde de aplicatii descarcate in App Store si pregateste un premiu de 10.000 de dolari.

Persoana care va descarca aplicatia cu numarul de 50 de miliarde va primi un premiu de 10.000 de dolari, cu mentiunea ca acesti bani trebuie folositi doar in App Store.
    Cei care vor descarca urmatoarele 50 de aplicatii dupa ce va fi atins acest moment istoric vor primi cate 500 de dolari ce vor putea fi cheltuiti in acelasi mod.
    Apple a instalat chiar un contor special pe pagina, ce ajunsese vineri la pranz in jurul numarului 49,247,000,000.
    App Store a fost lansat in 2008 si a atins 25 de miliarde de descarcari in martie 2012.

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Ma, n-am pe cine sa intreb la ora asta, asa ca va intreb pe voi.
    Vi se ar enormala culoarea din poza de mai jos?

Am cumparat acum cateva zile produsul, l-am tinut in frigider, l-am scos azi, am taiat din el (erm mort de somn dimineata) am bagat o feliuta si nu mi-a placut ca era sarat rau, asa ca tot adormit l-am bagat la loc in frigider.

Pe la pranz l-am scos din nou si am observat ca are o culoare dubioasa, asa ca i-am facut poza. Termenul de valabilitate e pe undeva prin 10 iunie, deci ar mai trebui sa tina o luna.

Ati mai intalnit culoarea sta prin carne?

Trust, but verify.

dracosu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    27th February 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    171
    Putere Rep
    33

Implicit

@Dan
    Culoarea poate fii considerata "normala" . Chestia de la mijloc este gelatina (praf + apa + sare) si este injectata in produsele alimentare pt a cantarii mai mult. Cu cat produsul este mai ieftin cu atat cantitatea injectata este mai mare.
    Teoretic ar trebuii sa fie incolora insa culoarea cenusie cred ca este din cauza ca produsul este cam vechi.
    Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Ati mai intalnit culoarea sta prin carne?
    E ECO ma!

Arata a plastic

Ma uit la eticheta si vad 3 straturi de carne, tu ai doar "acoperisul" care arata a carne, in rest, plastilina si grasime.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Citat Postat în original de dracosu Vezi Post
    @Dan
    Chestia de la mijloc este gelatina (praf + apa + sare) si este injectata in produsele alimentare pt a cantarii mai mult. Cu cat produsul este mai ieftin cu atat cantitatea injectata este mai mare.
    Problema e ca pe mine nu ma intereseaza de fapt cat costa produsul ci ce scrie pe el.
    Ma enerveaza la culme ca nu scrie "jumate kaiser jumate gelatina apa si sare" si scrie doar "kaiser".

Ce-am putea face, noi, ca oameni, sa luptam impotriva acestei practici? Daca ma duc zilnic cu cate un produs de genul la directorul de magazin si urlu la el rezolv ceva?
    Zilnic zic.
    Trust, but verify.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.089
    Putere Rep
    64

Implicit

Mah .. te complici .. fii si tu eficient, elimina partea din mijloc care nu-ti place cum arata, pastreaza partea din stanga si partea din dreapta, bagi acolo o frunza de salata si gata, ti-ai facut un sandwich.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce-am putea face, noi, ca oameni, sa luptam impotriva acestei practici? Daca ma duc zilnic cu cate un produs de genul la directorul de magazin si urlu la el rezolv ceva?
    Zilnic zic.
    Pai nu directorul de magazin face produsul. Ce poti sa face e sa ii arati si poate nu mai cumpara asemenea porcarii pentru magazinul lui (si daca fac multi asta => vanzarile scad => ajung bulangii care produc asa ceva sa se intrebe ce se intampla, afla..si POATE schimba ceva). Dar eu nu cred ca rezolvi mare lucru ...daca esti doar tu singur.

Incearca Angst..sunt mai scumpi dar mai ok.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.