Dracu sa-l pieptene, n-am vrut sa-i fac reclama.
Dar daca trebuie, ii fac:
Un dement! | Idei si Subterfugii
Dracu sa-l pieptene, n-am vrut sa-i fac reclama.
Dar daca trebuie, ii fac:
Un dement! | Idei si Subterfugii
Trust, but verify.
Vand link in semnatura (contextual).
E un fel de semi-sitewide pe seopedia, pentru ca am peste 2000 de posturi.
Pretul este de 20$ / luna.
Daca link-ul este pentru un site frumos cu continut bun, far discount la 15$ pe luna.
Trust, but verify.
Gasiti cele 3 diferente:
Apple ii da $10.000 utilizatorului care descarca aplicatia cu numarul 50.000.000.000 | Rzone.Ro
Apple ofera 10.000 de dolari utilizatorului care va descarca aplicatia cu numarul 50.000.000.000Apple ii da $10.000 utilizatorului care descarca aplicatia cu numarul 50.000.000.000
Afla la ce va putea folosi banii marele castigator
Persoana care va descarca aplicatia cu numarul de 50 de miliarde va primi un premiu de 10.000 de dolari, cu mentiunea ca acesti bani trebuie folositi doar in App Store, potrivit stirileprotv.ro.
Cei care vor descarca urmatoarele 50 de aplicatii dupa ce va fi atins acest moment istoric vor primi cate 500 de dolari ce vor putea fi cheltuiti in acelasi mod.
Apple a instalat chiar un contor special pe pagina, ce ajunsese vineri la pranz in jurul numarului 49,247,000,000.
App Store a fost lansat in 2008 si a atins 25 de miliarde de descarcari in martie 2012.
Apple se pregateste sa sarbatoreasca 50 de miliarde de aplicatii descarcate in App Store si pregateste un premiu de 10.000 de dolari.
Persoana care va descarca aplicatia cu numarul de 50 de miliarde va primi un premiu de 10.000 de dolari, cu mentiunea ca acesti bani trebuie folositi doar in App Store.
Cei care vor descarca urmatoarele 50 de aplicatii dupa ce va fi atins acest moment istoric vor primi cate 500 de dolari ce vor putea fi cheltuiti in acelasi mod.
Apple a instalat chiar un contor special pe pagina, ce ajunsese vineri la pranz in jurul numarului 49,247,000,000.
App Store a fost lansat in 2008 si a atins 25 de miliarde de descarcari in martie 2012.
Ma, n-am pe cine sa intreb la ora asta, asa ca va intreb pe voi.
Vi se ar enormala culoarea din poza de mai jos?
Am cumparat acum cateva zile produsul, l-am tinut in frigider, l-am scos azi, am taiat din el (erm mort de somn dimineata) am bagat o feliuta si nu mi-a placut ca era sarat rau, asa ca tot adormit l-am bagat la loc in frigider.
Pe la pranz l-am scos din nou si am observat ca are o culoare dubioasa, asa ca i-am facut poza. Termenul de valabilitate e pe undeva prin 10 iunie, deci ar mai trebui sa tina o luna.
Ati mai intalnit culoarea sta prin carne?
![]()
Trust, but verify.
@Dan
Culoarea poate fii considerata "normala" . Chestia de la mijloc este gelatina (praf + apa + sare) si este injectata in produsele alimentare pt a cantarii mai mult. Cu cat produsul este mai ieftin cu atat cantitatea injectata este mai mare.
Teoretic ar trebuii sa fie incolora insa culoarea cenusie cred ca este din cauza ca produsul este cam vechi.
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Problema e ca pe mine nu ma intereseaza de fapt cat costa produsul ci ce scrie pe el.
Ma enerveaza la culme ca nu scrie "jumate kaiser jumate gelatina apa si sare" si scrie doar "kaiser".
Ce-am putea face, noi, ca oameni, sa luptam impotriva acestei practici? Daca ma duc zilnic cu cate un produs de genul la directorul de magazin si urlu la el rezolv ceva?
Zilnic zic.
Trust, but verify.
Mah .. te complici .. fii si tu eficient, elimina partea din mijloc care nu-ti place cum arata, pastreaza partea din stanga si partea din dreapta, bagi acolo o frunza de salata si gata, ti-ai facut un sandwich.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Pai nu directorul de magazin face produsul. Ce poti sa face e sa ii arati si poate nu mai cumpara asemenea porcarii pentru magazinul lui (si daca fac multi asta => vanzarile scad => ajung bulangii care produc asa ceva sa se intrebe ce se intampla, afla..si POATE schimba ceva). Dar eu nu cred ca rezolvi mare lucru ...daca esti doar tu singur.
Incearca Angst..sunt mai scumpi dar mai ok.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)