Pagina 1427 din 1463 PrimulPrimul ... 427927132713771417142514261427142814291437 ... UltimulUltimul
Rezultate 14.261 la 14.270 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

BeSeo este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2018
    Vârstă
    39
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vad de ce Nu am tepuit pe nimeni ( Ca si in cazul tau - costinasalexandru de pe skype poate iti aduci aminte ) Pam , Pam

MihaiTeo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2018
    Locaţie
    Lyvov
    Vârstă
    30
    Posturi
    140
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu înțeleg de ce se discută aici chestiile de genul, şi de data asta tind să îi dau dreptate lui BeSeo. Chiar dacă probabil e un dobitoc notoriu, consider că tipul acela trebuia să rezolve problema pe acel site, fără să aducă scandalul şi aici, pe facebook, pe twitter, pe instagram, sau cine ştie unde mai are acces.

BeSeo este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2018
    Vârstă
    39
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu exista nici o dovada , ei doar scriu si cam atat ... dar unul nu a adus nici o dovada , Cred ca este de la vreun copil inceputa ... ca am cerut pana si eu dovezi dar nu am primit nimic ... M-am trezit special pentru ei , Am de scris astazi la plangeri Ii potolesc eu.
    Nu stiu de unde incepe , si cu numele pana acum am 10 nume minim in buletin , Este plecata de la o gasca de copii.
    Dar avem o lege si o urmam cu toti La majoritatea ce am avut adrese de e-mail le-am trimis plangerile , mai am astazi 2 , si sa ii vedem dupa.
    Ma rog , devine circ.. Am incredere in justitia romaneasca.
    Ultima modificare făcută de BeSeo; 7th May 2018 la 11:14.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2018
    Locaţie
    Lyvov
    Vârstă
    30
    Posturi
    140
    Putere Rep
    0

Implicit

BeSeo, art.206 spune aşa, la paragraful 1: "Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării."

Fapta păgubitoare comisă împotriva sa. Te încadrezi perfect. Nu țin cu nimeni, dar sunt total împotriva amenințărilor. Fă plângerile, dar nu îi mai amenința cu ele.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de MihaiTeo Vezi Post
    BeSeo, art.206 spune aşa, la paragraful 1: "Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării."

Fapta păgubitoare comisă împotriva sa. Te încadrezi perfect. Nu țin cu nimeni, dar sunt total împotriva amenințărilor. Fă plângerile, dar nu îi mai amenința cu ele.
    Asa zic si eu, se incadreaza imperfect. Paguba este definita ca o diminuare injusta (din cauze naturale sau nu) a patrimoniului unei persoane. Diminuarea patrimoniului ca urmare a platii unei amenzi aplicate de o autoritate a statului nu se mai numeste paguba.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2018
    Locaţie
    Lyvov
    Vârstă
    30
    Posturi
    140
    Putere Rep
    0

Implicit

"Dacă este de natură să îi producă o stare de temere."

Din punctul meu de vedere, astfel de acțiuni ar trebui pedepsite. Da, nu sunt pedepsite, îmi aduc aminte cazul Băsescu.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de MihaiTeo Vezi Post
    "Dacă este de natură să îi producă o stare de temere."

Din punctul meu de vedere, astfel de acțiuni ar trebui pedepsite. Da, nu sunt pedepsite, îmi aduc aminte cazul Băsescu.

Tema de meditatie!

Prin absurd, maine de dimineata o sa stai frumos pe scara sa iti bei cafeaua. X-ulescu o sa vina la tine in curte, fara sa te cunoasca si fara sa aveti un istoric in spate, si o sa iti spuna ca te impusca daca te mai iei de BeSeo. Iti trage si un glont la picioare ca sa iti faca incalzire ca e dimineata.

Tu ii spui ca ai camera in curte, ca l-ai filmat si o sa te duci la Politie ca sa faci plangere daca vine sa te mai salute. Ala o sa se sperie ca va lua amenda si se duce si el la Politie sa te reclame ca l-ai amenintat.

Ti se pare normal sa fii condamnat pentru amenintare!? Ce ai citat tu acolo e din Codul penal si se pedepseste cu inchisoare.

Hai sa nu ne mai transformam toti in Iordache sau Nicolicea!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2018
    Locaţie
    Lyvov
    Vârstă
    30
    Posturi
    140
    Putere Rep
    0

Implicit

Încurci cazuri şi o dai în senzațional, doar de dragul de a te pune în situația atotştiutorului. Nu continui pe tema asta, nu-i ora mea de scandal.

ThE80 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de BeSeo Vezi Post
    Nu exista nici o dovada , ei doar scriu si cam atat ... dar unul nu a adus nici o dovada , Cred ca este de la vreun copil inceputa ... ca am cerut pana si eu dovezi dar nu am primit nimic ... M-am trezit special pentru ei , Am de scris astazi la plangeri Ii potolesc eu.
    Nu stiu de unde incepe , si cu numele pana acum am 10 nume minim in buletin , Este plecata de la o gasca de copii.
    Dar avem o lege si o urmam cu toti La majoritatea ce am avut adrese de e-mail le-am trimis plangerile , mai am astazi 2 , si sa ii vedem dupa.
    Ma rog , devine circ.. Am incredere in justitia romaneasca.
    Esti un mucos care nici un site wordpress nu sti sa faci...nu ai bani de un host dar tu dai oameni in judecata ..nu te mai uita la filme cu avocati ..ca vad ca se ia tare..si nu mai trimite emailuri de amenintare cu judecata ca te faci de ras...Daca ai ceva de facut , fa bai baiatule..nu mai tot da din gura aia spurcata ...tu chiar crezi ca cineva pune botul la amenintarile tale de doi centi ?
    Tu chiar nu vezi ca noi de radem de tine de cand ai inceput cu circul asta ca dai in judecata pe x sau pe y? Ai ajuns de rasul internetului marele BeSeo ...locul 1234556543555667 in Google + Alexa ...

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Am cirese de vanzare, vrea cineva?

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.