If a="Nu stiu" or b="Nu am idee" or c="N-am citit postul"
d=.Null.
else (otherwise)
f(Tom&Dan& others)=Negativ
endif
If a="Nu stiu" or b="Nu am idee" or c="N-am citit postul"
d=.Null.
else (otherwise)
f(Tom&Dan& others)=Negativ
endif
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ovi Olaru, un blogger independent! | Stirile Zilei - Ultimele Stiri =))))))))))))))))))))))))
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Others not found!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Poate vă interesează:
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Deci te roade invidia. Ai vrea sa fii si tu blogger independent, dar stii ca n-ai voie sa spui orice ca vine ceausescu reincarnat in zombie si-ti mananca creierul.Dupa doi ani si ceva de activitate blogul lui Ovi Olaru a ramas un blog independent, blog unde autorul isi spune parerea fara frica de comunisti.
Deci te roade invidia. Ai vrea sa fii si tu blogger independent, dar stii ca n-ai voie sa spui orice ca vine ceausescu reincarnat in zombie si-ti mananca creierul.Dupa doi ani si ceva de activitate blogul lui Ovi Olaru a ramas un blog independent, blog unde autorul isi spune parerea fara frica de comunisti.
Si pe perfu mai sunt invidios dar asta e alta discutie![]()
Update : si na ca sa moara dujmanii, backlink de la ziare.com : http://bloguri.ziare.com/perfu-blog-478
Ultima modificare făcută de 2dor; 25th November 2013 la 17:43.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)