Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cam atat pentru inceput, ma bucur ca m-am alaturat si eu acestei comunitati despre care sotul imi povestea zilnic!De cand cu Seopedia, in casa mea se discuta doar despre reputatia lui Tom, fanii vanduti de Vali si banii scosi din afiliere de Cristi.Daca nu e ok, ma retrag, nu vreau sa-i stric "afacerile" pe forum, insa am zis eu ca decat sa-i ascult "povestile" despre colegii si prietenii de pe forum, sa ma alatur comunitatii.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
In curand sub numele de iSKY vor fi: fratele, sora, bunica, matusa de-a III-a, cumnatu`, unchiu` din partea lu` varu` de-al II-lea ... Au niste afaceri pe Seopedia si nu isi pot crea cont de pe acelasi ip pentru ca locuim impreuna.
P.S.: in timp ce scriam acest mesaj, motanul Tom s-a urcat pe laptop, semn ca isi doreste si el sa fie inclus in echipa ... ok ... diaso92ej20n[ d sa lda d,p s ak mmmrrlllauuuuuuuuuu ... (edited by Tom)
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
pana la urma, care e rapsodul si care e rapsodia?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)