Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
ntz ntz
![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Rapsodia Family, la masa.
@rapsodia Ati mai aflat ceva de algoritmul Google?
@sotia Page Rankul calculat trebuie sa includa raza de actiune a unei rachete balistice inmultita cu raza sferei cutiei craniene.
@tatal Fata mea, trebuia sa adaugam linkurile nofollow inmultite cu radical din IQ-ul membrilor seopedia, totul inmultit cu numarul de spite de la bicicleta copilului.
@rapsodia Gata, in sfarsit am inteles. Il sun pe Mutt Cutts sa ii explic inca odata ca face numai tampenii.
@copilul Tati, tati, mai pune-mi niste Page Rank in biberon!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Tineri, amandoi pasionati de SEO, indragostiti pana peste cap, la un pas de casatorie.
Am renuntat la toate planurile de frica ca ne vor sterge conturile.
Vi se pare normal?
Retired
Numele Rapsodiei(sotul) pe messenger: Ramona Georgescu)))))))
E4de.info Whois Lookup - Who.is - Who.is
Registrant Contact Information:
Name: Feodosia Prelipcean
Address 1: Str. Victoriei 4
City: Campina
State: Prahova
Zip: 105600
Locatia Rapsodiei pe forum? Ungaria!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Asa, si?
LE
Am o lsita destul de marisoara cu id mess si date bancare de la useri SEOPEDIA, sa o postez la bar-lobby?Sau poate cu user arena = user SP?
Sau poate vrei sa cumperi o casa in Ungaria! Astept telefon la adresa asta!
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 4th December 2013 la 16:38.
Eu zic sa ne oprim aici cu acest subiect. Rapsodia, daca nu poti crea un user nou, atunci foloseste acelasi user, dar fara bâlci.
off: Topicul asta este pentru discutii serioase, iar astazi a fost poluat de o analiza argumentata despre folosirea in comun a mai multor unelte oferite de binefacatorul nostru bo$$. Va rog sa va concentrati sau sa va focalizati atentia catre subiecte mult mai interesante.
Va pupa tata!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Țare arde și baba se chiaptănă ... vouă vă arde de conturi și de porcării când ...
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)