Foloseste cineva pe aici farmece(charms) JUJU ?
Foloseste cineva pe aici farmece(charms) JUJU ?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Frate sunt vreo 2 pe aici care nu au haz deloc dar persista sa adune posturi. Mancavar leru...
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
din ciclul "am o propunere de nerefuzat ptr tine"![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Cine e al doilea?
Case closed! Se poate inchide.
-----------------------------
Pe langa blablabla, omu zice ca alb e alb si negru e negru, dar mai zica sa-ti cumperi domeniul dupa ce ai proiectul. Foarte mare dreptate are, cand zice ca alb e alb , negru e negru si mai ales ca alb nu e negru.
Tu de ce cumperi domenii ca nesatulul isky? Da tu kid-ule? Tu macar esti satul, dar de ce mai cumperi domenii?
Eu (cred ca) ma pricep la web, sa zicem si design, sa zicem si un pic de seo, minus la marketing, datorii la SEM, etc. Cred ca pot face un brand pe rechin.ro.
Ma pricep si la fotografie nud, scot niste poze beton. Cred ca pot face un proiect de calitate pe rechin.ro
Ma mai pricep si la pariuri, atat cat sa-mi scot banii lunar de benzina, 6-12 mil. Cred ca pot face un site de pariuri pe rechin.ro
Deci, daca alb e lab si negru nu e alb, inseamna ca pot face ce vreau pe un domeniu pe care il am, atat timp cat ma pricep la ce fac.
Ce nu se explica, cand vorbim despre culori, este faptul ca nu poti face un site de web design, pe un domeniu non-related, gen vindesuceava.ro, sau instalatorcluj.ro. Asta trebuie exeplicat mai colorat, pentru ca un domeniu brandabil este brandabil, indiferent ce pui pe el. Daca imi cumpar elefant.ro pentru un site despre animale, ma razgandesc si vreau un magazin online, iar dupa un timp vreau un site despre o firma de curatenie mocheta, sau un site cu stiri din liga 3, domeniul este irelevant, atat timp cat este un "nume" brandabil.
--------------------------------------------------------------
Cum faci un advertorial bine optimizat seo? Iar daca reusesti sa-l faci, Seo cum faci?
Eu postez la tine, tu postezi la mine. Cine face seo?
Ultima modificare făcută de Tom; 2nd December 2013 la 17:27.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)