In urma unei oarecare experiente cu aceasta activitate de content writer, am decis sa modific putin modul de calcul pentru pretul articolelor, deoarece sunt articole de 300 de cuvinte pe care le scriu in 10 minute si articole de 300 de cuvinte pe care le scriu intr-o ora . De maine, preturile vor fi dupa cum urmeaza:
1) Articolele pentru care primesc titlu + 1surse de inspiratie si sunt din domenii precum sport, slabire, generalitati ( diverse articole de ziar), sau orice descriere de produse pentru marketing afiliat : 6 lei pentru articolul de 300+ cuvinte. Aceste articole vor fi livrate in format Word 2007 sau orice alt format text la alegere, fara diacritice si simplu, nu in HTML
2) Articole pentru care primesc titlu si nu primesc surse de inspiratie si sunt din domeniile de mai sus : 7 lei / articolul de 300 cuvinte+ Livrarea se face in aceleasi conditii
3) Articole din alte domenii cu sau fara surse de inspiratie - 10 lei / 300 cuvinte + Daca domeniile sunt usoare si consider ca se pot scrie repede, se mai poate discuta pretul
Pentru diacritice se mai percep 2 lei/articol
Pentru Postarea direct pe site-ul vostru se percep inca 0.5 lei/articol
Pentru varianta HTML, inca 0.5 lei/ articol
Ce primiti pentru acesti banuti?
- Articole bine scrise, atat din punct de vedere gramatical, cat si din punct de vedere al exprimarii;
- Acoperirea unei plaja larga de domenii. Unde nu stiu ma pot informa in asa fel incat sa scriu in cunostiinta de cauza;
- Consecventa. In general respect termenii pe care ii promit, mai putin in cazul in care apar situatii neprevazute, cum s-a intalmplat recent, sa mi se strice laptopul. In cazul asta, ofer bonusuri de intarziere sau reduceri la viitoare pachete, insa situatii de astea e posibil sa nu mai existe niciodata sau daca exista sunt extrem de rare.
- Transparenta totala. Putem vorbi la telefon sau daca sunteti din Bucuresti ne putem vedea la o cafea sau o bere pentru a pune la punct in detaliu fiecare proiect. Imi plac colaborarile pe termen lung si foarte lung si prefer sa imi cunosc colaboratorii. Pentru cei din provincie este intotdeauna messengerul, google talk, telefonul sau mailul, la care raspund ori instant ori in cateva ore. Ideea esta ca, daca ma cautati, raspund, nu ma fac nevazut cu zilele.
Cam asta este . Astept PM-uri. Proiectele noi le pot incepe in 2 zile, deoarece mai am cateva articole de terminat din cele care sunt in derulare.
Seara frumoasa!
Pentru contact: razvan@articolesite.info sau PM