26th January 2013, 19:39
5 out of 5 members found this post helpful.
Epedia.ro - Director de articole de calitate
Am reusit sa termin un nou site unde puteti sa scrieti articole, in care sa inserati linkuri.
Este vorba de www.epedia.ro , un site impartit in 2 sectiuni:
- o sectiune unde se pot inscrie articole de calitate
- o sectiune "Intrebari si Raspunsuri" (gen Yahoo Answers, TPU...)
Domeniul are ceva vechime (6 ani), deci un articol pus aici cred ca are ceva importanta pentru Google, mai ales ca ma axez pe calitatea si unicitatea articolelor si nu pe cantitate.
Scriptul folosit este creat de mine de la zero, astfel incat imi permit ca in perioada urmatoare sa fac cu usurinta mai multe modificari pentru a oferi mai multe facilitati celor inregistrati.
Daca doriti sa inscrieti articole, conditiile sunt:
- bineinteles articol unic, de calitate, ce trateaza un subiect de interes general
- nu se accepta atricole gen stiri, comunicate de presa, care prezinta un anumit site sau care sunt "time sensitive" (continutul este valabil doar o anumita perioada, dupa care isi pierde interesul)
- articolul trebuie sa aiba minim 400 cuvinte, in care se poate intrduce un link (do-fllow)
- pe langa articolul general, se poate adauga un text publicitar ce poate contine de asemenea un link extern.
- toate regulile le gasiti aici: http://www.epedia.ro/ghid-editor.php
Un exemplu de articol in care se vede si modul cum apare textul publicitar: Acneea. Cauzele care determina aparitia acneei - Epedia.ro
Modificari pe care le voi face in scurt timp: userii vor fi pe mai multe nivele (ceva cum e pe ezinearticles), in functie de nivel vor fi facilitati in plus (poate un link in plus de exemplu, poate posibilitatea unor useri de a adauga un banner sau alt tip de reclama dupa articole, promovarea articolelor interesante pe retelele sociale sau pe alte siteuri ce imi apartin....).
Astept parerile voastre, eventual sugestii si de ce nu, sa va inregistrati si sa postati articole. Va asigur ca ma voi ocupa ca acest site sa contina doar articole unice, de calitate, astfel avand toti de castigat.
27th January 2013, 23:11
1 out of 1 members found this post helpful.
E un bug la editarea profilului.
username-ul nu poate fi editat iar cand vrei sa editezi alte detalii(nume, pagina web, samd), nu iti ia username-ul ca fiind introdus.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare ->
vezi oferta
Ai nevoie de un
site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!