Mai la prestari servicii e liber de azi pana marti? sau nu se pune decat la bugetari? Adica luam si noi vacanta?
Mai la prestari servicii e liber de azi pana marti? sau nu se pune decat la bugetari? Adica luam si noi vacanta?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
La multi aniiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Fiecare pasare pe limba ei piere" Vechi proverb pasaresc
Retired
Eu m-am lamurit cu tine din momentul in care ai jignit si ulterior nu ti-ai cerut macar scuze. Dupa care imi trimiti mesaj privat sa imi ceri sa-ti recomand pe cineva. Ceva ce, dupa parerea mea umila, depaseste limitele tupeului. Probabil asteptai si un raspuns. In fine, problema nu este la tine, ca astea, plus negativele date celor care au incercat sa te ajute te-au caracterizat suficient. Asta esti, probabil nu ai niciun interes sa te schimbi.
Problema e la ceilalti, care aleg sa lucreze cu cineva cu un asemena comportament pe forum. E unul din motivele pentru care am renuntat sa fiu moderator. Daca la lucruri asa eviente nu reactioneaza comunitatea (ba mai mult, ne si imprietenim), cine sunt eu s-o educ?
Noi sa fim sanatosi, viata merge inainte![]()
Trust, but verify.
4. Nu folositi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membrii sau la adresa echipei de moderare / administrare (indiferent de natura jignirilor) precum si intervenirea intr-un subiect, in care sa creati o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate.
LogOn daca esti fanul meu , uite vino la mine iti dau un autograf , te invit si la mine acasa sa imi cunosti copii sau sotul , ti-sa spus de N ori nu te baga unde nu cunosti , drept dovada am avut dreptate cu individ in sine , ai facut o obsesie la mine? Iti plac pozele mele? Imi vizitezi profilul zilnic , ce vrei ? vrei sa iti dau poze cu mine sa ai "happy days" Ce vrei defapt? esti defapt un hartuitor , oriunde scriu tu raspunzi , oriunde postez tu iti dai cu parerea... eu iti recomand un medic ... sau ma gandesc la un ordin de restrictie preventiv pentru tine.
Te rog insistent pentru ultima oara , comunitatea seopedia nu este matrimoniale , iti recomand sa iti vezi de "nisa ta" de activitate
Exact, vreau poze, te rog sa-mi trimiti
Eu iti tot raspund pentru ca tu esti peste tot in ultima vreme. Si nu as avea o problema daca ai scrie corect gramatical si nu ai folosi litere mari in exces ca sa-ti impui punctul de vedere. Chiar asa, watts up with that thing?
O sa iti trimit un ordin de restrictie domnisorule Gabriel Anuta. ( Esti dubios ... mai vrei si poze cu mine... totusi .. depasesti o limita )
Iti promit...
Cu privire la gramatica am sa scriu cum doresc cand doresc si cat doresc.
( Nu poti sa dormi de grija mea? ignora-ma )
Hai ca deja o dai inspre jenant... Si nici macar nu mai esti funny
Pai nu prea poti fi funny cu unn hartuitor... ti-e ti-se parea o comedie sau cum ?
Devine hilar de la mine ai block/ignore/delete si ce optiune mai exista.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)