Ce am fost si ce-am ajuns! Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Oricum ie mafee curata si pe forum...![]()
![]()
Orice membru are dreptul la libertateeeee la marchet place
Ce am fost si ce-am ajuns! Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Oricum ie mafee curata si pe forum...![]()
![]()
Orice membru are dreptul la libertateeeee la marchet place
Off Topic:
Se ocupa cineva de inscripționat tricouri? Am o afacere cu câteva mii de bucăți - comanda serioasa!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pe bune acum, radem glumim dar mie mi se face scarba cand o vad pe Floricica asta, noroc ca nu ma uit la tv.
Exista pe piata din Romania brokeri care sa se ocupe de vanzarea a domeniilor .ro ? M-am lasat de acest domeniu de cativa ani si am mai multe domenii .ro care as vrea sa le vand, unele chiar super brandabile si nu stiu unde sa le vand.
Bursadedomenii mi se pare un site mort, sedo foarte greu de vandut ceva .ro iar aici nu am voie sa postez.
Soferiauto.ro
Lag.ro
Autoagro.ro
Motorul.ro
Is luate de la rotld sau intermediari ... Nu.s cu plata anuala . Preturile nu stiu cat sa cer faceti vre.o oferta ca oricum nu ma mai ocup de ele.
Eu unul nu prea cred ca e ok pe ultimile 12, poate fi o evolutei crescatoare sau descrescatoare! In cazul dat la 400 pe luna la final in 4 luni face cat in 10 luni ! Deci?
site.jpg
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)