Salut.
As dori sa aflu care este calculul pentru vanzarea unui site de afiliere (deci nu vorbim de AdSense). Multumesc.
Salut.
As dori sa aflu care este calculul pentru vanzarea unui site de afiliere (deci nu vorbim de AdSense). Multumesc.
Salut,
ca la orice site: suma incasarilor dovedite pe ultimele 12 luni.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Sună real 1X (venit pe 12 luni). Însă, nu, nu este ca la orice website. Afilierea nu este as strong as majoritatea altor nișe. Nu ai conținut propriu și este destul de volatil domeniul dpdv audiență. Deci un pic mai jos. The usual (media pe toate nișele) este 1-3X.
Am făcut 3 exit-uri so far, între 2x si 5X, niciuna pe afiliere, deși am avut oportunitatea sa văd modul cum gândesc cumpărătorii, appraisarii și brokerii care intermediază vânzările.
Trafic direct, organic, referral sau social. Dacă ai campanii plătite în Adwords sau FB, traficul nu se ia în considerare. La fel și un trafic anormal de mare (procentual) din referreri. Sună rezonabil de normal, nu?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
De ce spui asta? La fel ca la oricare alta nisa, putem vedea numarul de cautari pe parcursul unor multor luni si sa ne facem o idee. Daca e sa cada, orice nisa cade (afiliere si restul). Ok, afilierea poate cade mai rapid, dar nu cred ca e foarte mare diferenta intre. Concurenta poate aparea oriunde, oricand, oricum.
Nu ai continut propriu, in ce sens?
Mă scuzi, am fost abrupt și nu am explicat îndeajuns, pentru că uitasem să specific: m-am referit la website-uri programatice mostly, în genul agregatoarelor sau configurate pe nișa asta. Eg. Compari.ro, Price.ro. Sau alte exemple, unde conținutul este majoritar preluat, nu creat.
Nu al website-urilor de continut (review-uri, blog-uri, news, șamd) care monetizează (si) prin afiliere.
Pentru că atunci când te referi la "prețul unui website de afiliere" nu te gândești la un website care este perfect funcțional si monetizat doar că are și afiliere. Ci te gândești la un website special creat pentru a monetiza prin afiliere.
Sau dacă sunt total pe lângă subiect, explică-mi tu ce înseamnă pentru tine "website pentru afiliere" așa cum vezi tu situația.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
A, nu, nu ma refer la agregatoare, ci la un website cu produse, creat pentru afiliere (cu produse si descriere pentru fiecare in parte).
Pai cam la fel sunt si agregatoarele: website-uri de produse cu descriere pentru fiecare in parte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)