In ultimele zile am cumparat cateva advertoriale, as vrea sa stiu si parerile voastre despre pretul corect al unui advertorial. Pretul unui advertorial in stabilesti in functie de?
In ultimele zile am cumparat cateva advertoriale, as vrea sa stiu si parerile voastre despre pretul corect al unui advertorial. Pretul unui advertorial in stabilesti in functie de?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Numar de vizitatori pe zi al site-ului si pagerank !
Tine cont ca un advertorial e o forma mixta intre link platit si banner ... deci ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Alte 2: Vechimea site-ului, nr de pagini indexate.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
În funcție de produsul despre care se scrie contează și influența autorului.
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Cum poti intreba asa ceva? Normal ca pretul difera in functie de nisa, rank-ul site-ului de unde cumperi, vizitatori etc etc. Nu cred ca e un pret standard.
Din punctul meu de vedere, pretul corect al unui advertorial se defineste dupa urmatoarele criterii:
- nisa (daca e blog general, daca e divertisment, daca e un blog cu o nisa mai rara etc.)
- vechimea site-ului
- content (una e sa ai oameni pe care sa ii platesti sa iti scrie niste articole de calitate si alta e sa postezi filmulete haioase de pe youtube alaturi de niste descrieri tampite "uite cum cade in cap! haha" sau sa copiezi articole de la altii)
- cat de des e actualizat site-ul
- numarul de pagini indexate
- pagerank
- domeniu (daca e .ro/com/net sau daca e subdomeniu blogspot)
Si in general pentru mine conteaza cat de ingrijit e un site.
Eu cand am cumparat advertoriale pe seopedia am primit o oferta de la un user cu un site de 3 saptamani si maxim 10 articole (nu exagerez), domeniu .com, nisa it, si cerea 10 euro pe un advertorial iar la banii astia tot pe seopedia am cumparat un advertorial pe un site cu script homemade 100%, nisa it, domeniu .ro, ip romanesc, vechime 2-3 ani, destul de bine promovat si content de calitate adaugat periodic. Ce diferenta nu? E important sa iti sti valorea site-ului...
De pret nu prea ati vorbit nici unul, cat ati oferii pentru un advertorial pentru urmatoarele site-uri:
PR 0, PR1, PR2, PR3, PR4, PR5, PR6, vechime minim 1 an si trafic intre 500 si 2000 de unici/zi
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
de fiecare data intrebarea e mai importanta decat raspunsul.
in cazul tau intrebarea ar fi: "pentru ce ai nevoie de advertorial?"
R: pt SEO?
pt. awareness?
pt. ambele?
pt. a cheltui un buget?
pt. a acoperi o piata ca sa nu o poata accesa concurenta?
pt. a avea "la mana" respectivul site/blogger?
etc etc.
spune care e motivul achizitionarii advertorialului si lumea va da raspunsuri mai relevanta.
vorbind la genera un advertorial poate avea un pret corect la 4 euro dar si la 100 euro. (in romania)
Intre 4 euro si 100 nu e tocmai reperul de pe piata ro, am primit si oferte de 2000 euro si era un singur articol, pe un alt site am fost foarte multumit cand mi s-a cerut 200 euro. Cand e vorba de o anume nisa pretul poate fi mai piperat.
Indiferent de metoda de promovare nu exista motivatia ,,pt. a cheltui un buget?''.........Asta poate spune mult despre seriozitatea si priceperea cuiva..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)